Hublot trekt naar de Middellandse Zee met nieuwe Summertime Capsule Collection

Hublot Big Bang Unico St-Tropez Boutique Summertime Capsule Collection

Hublot trekt naar de Middellandse Zee met nieuwe Summertime Capsule Collection

De Hublot trekt naar de Middellandse Zee en gaat Mediterraans met de nieuwe Hublot Summertime Capsule Collection. Ontdek de drie horloges nu.

Hublot Summertime Capsule Collection Big Bang Unico St-Tropez Boutique

Hublot heeft een capsulecollectie met drie horloges uitgebracht om de Mediterraanse zomer te vieren, geïnspireerd door drie luxueuze Middellandse Zee-bestemmingen. Maak kennis met de nieuwe Hublot Summertime Capsule Collection.

De drie keramische chronografen komen in beperkte oplage en ontlenen hun naam aan Ibiza, Capri en Saint-Tropez – waar ze ook te koop worden aangeboden in de lokale Hublot-boetieks. De gemende deler bij de drie horloges is dat ze heel toepasselijk elementen in verschillende tinten blauw hebben.

De Hublot Big Bang Unico St-Tropez Boutique is om te beginnen gelimiteerd tot slechts 30 stuks en eert de turquoise blauwe zeeën van de stranden van Tahiti en Pampelonne van het resort. Aangedreven door een UNICO V2 fabricage chronograaf uurwerk met 72 uur gangreserve, zien we dat de keramische ring, rubberen band, indexen, cijfers en wijzers van het horloge zijn uitgevoerd in turkooisblauw, in contrast met de geparelstraalde zwarte keramische kast.

Hublot Big Bang Unico St-Tropez Boutique Summertime Capsule Collection

De Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique is beperkt tot 50 stuks en is verkrijgbaar in de pop-up Port Esportiu Marina-boetiek van het merk, die alleen tijdens de zomermaanden geopend is. Het kleurenpalet van het 45 mm-horloge weerspiegelt naar verluidt “de witte muren van het eiland en het diepe blauw van de horizon van Cala Conta, de contrasterende tinten onder de boten die aangemeerd zijn in Cala Saladeta en de zeebodem bij Cala Xarraca.”

Het horloge wordt aangedreven door een HUB1155 zelfopwindend chronograaf uurwerk en een gangreserve van 42 uur. Het is bevestigd aan een blauwe alligatorriem met contrasterende witte stiksels en streep.

Hublot Big Bang Unico Ibiza Boutique Summertime Capsule Collection

De 45 mm Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique, gelimiteerd tot 50 stuks, heeft de kleur van de keramische ring en band van de turquoise wateren van de Grotta Azzura van het eiland en de keramische kast van het donkergrijs van de zeegrot zelf.

De Mediterraanse Hublot Summertime Capsule Collection is nu verkrijgbaar via de drie Hublot-boetieks, met prijzen vanaf € 18.500.

Hublot Big Bang Unico Capri Boutique Summertime Capsule Collection

Post a Comment

#Volg ons op Instagram