TRAILER: Nieuwe ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ is een stuk duisterder

The Lord of the Rings: The Rings of Power trailer

TRAILER: Nieuwe ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ is een stuk duisterder

De nieuwe The Lord of the Rings: The Rings of Power die Amazon Prime Video onthulde tijdens SDCC 2022 is een stuk duisterder.

Tijdens de San Diego Comic-Con van afgelopen weekend onthulden niet alleen DC Films en Marvel hun nieuwste series en films, ook Amazon Prime Video leverde een nieuwe trailer af voor de langverwachte Lord of the Rings-dramaserie, The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De preview van drie minuten biedt context voor de algehele verhaallijn van de serie, eerst gericht op Galadriel (Morfydd Clark), die tussen een enorme stapel helmen staat in de nasleep van de laatste grote oorlog, en later op de pogingen van slechterik Sauron die gedurende een tijd van welvaart voor Midden-aarde de macht probeert te herwinnen. Aan het einde van de trailer is de monsterlijke balrog goed voor een herkenbaar gebrul, wat aangeeft dat het spookachtige wezen wel degelijk een rol zal spelen in de komende serie.

Hier de officiële synopsis: “Beginnend in een tijd van relatieve vrede, volgt de serie een ensemble cast van personages, zowel bekende als nieuwe, terwijl ze de lang gevreesde heropkomst van het kwaad in Midden-aarde confronteren. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen erfenissen uithouwen die lang daarna voortleven als nadat ze zijn verdwenen.”

De serie maakt gebruik van een omvangrijke cast, waaronder Clark, Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle en anderen.

Check de nieuwe SDCC 2022 The Lord of the Rings: The Rings of Power trailer bovenaan en bekijk de serie vanaf 2 september bij Prime Video.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram