TRAILER: DC Films onthult nieuwe “Shazam! Fury of the Gods” trailer en “Black Adam”-clip

Nieuwe Shazam! Fury of the Gods trailer en Black Adam-clip

TRAILER: DC Films onthult nieuwe “Shazam! Fury of the Gods” trailer en “Black Adam”-clip

DC Films onthulde tijdens SDCC 2022 een nieuwe Shazam! Fury of the Gods trailer en nieuw beeldmateriaal voor Black Adam. Ga jij de DC Comics-films kijken?

Afgelopen weekend onthulde niet alleen Marvel nieuw beeldmateriaal van aankomende projecten, ook DC Films hostte een panel tijdens de San Diego Comic-Con om de plannen te delen met fans. Hoewel er geen nieuws was over The Flash, Aquaman and the Lost Kingdom, Wonder Woman 3 of The Batman 2 en spin-offs, deelde de studio wel een trailer voor Shazam! Fury of the Gods en nieuwe beelden van Black Adam.

Met ster Zachary Levi present, laat de trailer voor het vervolg op Shazam! zien hoe moeilijk het voor de kindsuperheld om zijn plek te vinden in het beschermen van de wereld. Dit wordt nog erger wanneer zijn pleegbroers en -zussen ook gebruikmaken van de kracht van de goden die Billy Batson helpen Shazam te worden.

De Shazam! Fury of the Gods trailer introduceert ook Lucy Liu en Helen Mirren als de “Dochters van Atlas”, die zullen dienen als de belangrijkste schurken in de film. Het krachtige duo lijkt de “kracht van alle goden” terug te pakken die Shazam en zijn pleegbroers en -zussen hebben verworven om superhelden te worden.

Later tijdens het panel maakt Dwayne “The Rock” Johnson een verrassende verschijning, gekleed als zijn personage uit Black Adam en schijnbaar over het podium zwevend. Nieuwe beelden van de aankomende antiheldenfilm bieden een kijkje in de donkere sfeer van de film. Ook zien we scènes met Pierce Brosnan als Doctor Fate, Noah Centineo als Atom Smasher en Aldis Hodge als Hawkman, waarbij de introductie van de Justice Society wordt geplaagd die naar verwachting zal helpen het DC Extended Universe op te frissen.

Black Adam zal op 21 oktober in de bioscoop verschijnen en Shazam! Fury of the Gods zal naar verwachting op 21 december in de bioscoop verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram