Panerai’s nieuwe horloge voor Team Luna Rossa is een limited edition Luminor

limited edition Panerai Luminor Luna Rossa

Panerai’s nieuwe horloge voor Team Luna Rossa is een limited edition Luminor

Een limited edition Panerai Luminor Luna Rossa is gelanceerd ter ere Team Luna Rossa. Het nieuwe horloge komt met een strakke matwitte wijzerplaat.

limited edition Panerai Luminor Luna Rossa

Panerai heeft een nieuwe look voor zijn Luminor Luna Rossa gelanceerd om de vernieuwing van de samenwerking van het horlogemerk met het Team Luna Rossa zeilteam te vieren.

Panerai werkt sinds 2017 samen met Team Luna Rossa – dat vorig jaar de Prada Cup won als onderdeel van de laatste America’s Cup – waarbij “Panerai het team steunt en inspiratie haalt uit de Luna Rossa-zeiltechnologie om horloges te maken.”

Om samen te vallen met de lancering van de volgende America’s Cup – die in 2024 in Barcelona plaatsvindt – hebben Team Luna Rossa en Panerai een 1500-delige limited edition 44 mm Luminor Luna Rossa gemaakt in gepolijst roestvrij staal, in contrast met een geborstelde stalen kroonbescherming apparaat.

De matwitte wijzerplaat van de Luminor is voorzien van koelgrijze Super-LumiNova, een rode kleine secondewijzer op de negen-uur-positie en Luna Rossa-tekst op klokslag zes uur.

Het 100 meter diep waterbestendige horloge wordt aangedreven door een P.6000 handopwinder, hacking-secondenbeweging met een gangreserve van drie dagen.

De Panerai Luminor Luna Rossa – geleverd met zowel een Luna Rossa van grijs materiaal als een zwarte rubberen band – is nu verkrijgbaar via en kost € 5.900.

Limited edition Panerai Luminor Luna Rossa

Limited edition Panerai Luminor Luna Rossa

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram