HANDIG: Deze klassiekers mogen niet ontbreken in jouw garderobe

Deze klassiekers mogen niet ontbreken in mannen garderobe

HANDIG: Deze klassiekers mogen niet ontbreken in jouw garderobe

Welke kledingstukken moet een man echt in zijn kledingkast hebben? Lees snel mee, want deze klassiekers mogen niet ontbreken in jouw garderobe.

Deze klassiekers mogen niet ontbreken in mannen garderobe

Zit jouw kledingkast vol met items, maar heb je het toch het idee dat je niks hebt? Dat gevoel kennen we allemaal. Eigenlijk weten we dat het klinkklare onzin is, maar toch bekruipt het gevoel je zo nu en dan. Het stelt je vast gerust als we zeggen dat dit probleem vaak sneller opgelost is dan je denkt. Maar hoe? Basics, basics en nog eens basics. Een paar écht goede stukken, die wij mannen, vaak missen in onze kledingkast en die ervoor zorgen dat we andere kledingstukken kunnen blijven combineren. Wij zetten de onmisbare items voor je op een rij.

Spijkerbroeken en chino’s

De spijkerbroek, een klassieker die je ongetwijfeld in veelvoud in je kledingkast hebt liggen. Maar een kwalitatief hoogwaardige spijkerbroek, die écht lang mee gaat en die je telkens weer uit de kast trekt ‘s ochtends, die ook? Het is efficiënt om een paar van dit soort spijkerbroeken en chino’s aan te schaffen, in verschillende kleuren en wassingen. Niet te veel, maar gewoon een fijne variëteit. Deze broeken kun je eindeloos combineren met een overhemd, polo, t-shirt of v-hals trui. Denk bijvoorbeeld aan een spijkerbroek van Jacob Cohen, een item dat zijn geld écht waard is.

Overhemden en v-hals truien

Andere stuks die onmisbaar zijn in jouw mannengarderobe, zijn een aantal mooie overhemden en v-hals truien gemaakt van fijn katoen, kasjmier of wol. Met een wit overhemd zit je altijd goed, maar denk ook aan andere kleuren zoals lichtblauw, donkerblauw of een paar linnen hemden. Deze zijn prettig in de zomer of op warmere dagen. Als het afkoelt trek je gemakkelijk een v-hals trui over je hemd heen en heb je alsnog een gepaste outfit aan. Casual, maar ook netjes te dragen met een paar loafers er onder.

Goede sweaters

Op van die regenachtige dagen wil je niks liever dragen dan een broek en een trui, je outfit moet warm en comfortabel zijn. Zorg ervoor dat je voor dat soort dagen een paar sweaters in je kledingkast hebt hangen, opnieuw van goede kwaliteit. Een sweater kan op deze manier alsnog heel stijlvol zijn. Kies voor een sweater met mooie afwerkingen, unieke details en gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige stof. Bij de herenmode van Parajumpers ben je aan het juiste adres voor zo’n trui!

Sneakers en loafers

Om je outfit compleet te maken en volledig af te stijlen, zijn goede schoenen natuurlijk onmisbaar. Vaak lopen mannen te lang door op schoenen die vuil en versleten zijn. Zonde, want schoenen kunnen een outfit maken of breken en zijn hét onderdeel van een outfit waar andere mensen het meest gefocust op zijn. Zorg daarom dat je een aantal paar sneakers in je kast hebt in de kleuren zwart, wit en donkerblauw die je casual kunt combineren met een spijkerbroek. Mocht je netter gekleed willen, dan zijn suède loafers perfect om te dragen onder bijvoorbeeld een chino. Overhemd er boven, v-hals trui mee en je outfit is good to go!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram