Elon Musk mikt leveringen van Cybertruck op half 2023

Elon Musk Tesla Cybertruck datum half 2023 nieuws info

Elon Musk mikt leveringen van Cybertruck op half 2023

De Tesla Cybertruck releasedatum? Elon Musk schat de eerste leveringen van de bij Giga Texas geproduceerde futuristische elektrische pick-up op half 2023.

Elon Musk Tesla Cybertruck datum half 2023 nieuws info

Afgelopen woensdag onthulde Tesla CEO Elon Musk tijdens een gesprek met investeerders dat het bedrijf van plan is zijn langverwachte Cybertruck medio 2023 te leveren. De futuristisch ogende elektrische pick-up wordt geproduceerd in de Gigafactory in Austin, Texas, dat momenteel dienst doet als de Amerikaanse productiehub voor de Model Y en tevens het wereldwijde hoofdkantoor van het bedrijf is.

“We verwachten nog steeds dat we medio volgend jaar met de Cybertruck in productie zullen zijn”, aldus Musk. “We zijn erg enthousiast over dat product. Het is misschien wel ons beste product ooit.”

Terwijl vroege modellen van de Cybertruck zijn gespot op testbanen en op de openbare weg, is Tesla momenteel nog volop bezig met het klaarmaken van de elektrische pick-up voor productie. Tesla’s tweede generatie Roadster staat ook gepland voor volgend jaar, hoewel er geen verdere details zijn verstrekt. Tesla is in het verleden getroffen door verschillende productieproblemen bij zijn bestaande modellen, en de Cybertruck was geen uitzondering, en werd in het verleden meerdere keren vertraagd. Terwijl het bedrijf eerder nog problemen aankaartte met betrekking tot het onconventionele ontwerp veilig en functioneel te maken voor de echte wereld, lijkt het erop dat deze knikken nu zijn opgelost.

Het nieuwe releasevenster dat door Musk wordt gepresenteerd, verkleint het tijdsbestek van de vorige info, waarin hij werd geciteerd en zei dat de Tesla Cybertruck “hopelijk volgend jaar” zou arriveren.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram