TRAILER: EA SPORTS’ FIFA 23 reveal trailer onthult verrassend veel

fifa 23 trailer

TRAILER: EA SPORTS’ FIFA 23 reveal trailer onthult verrassend veel

EA SPORTS’ FIFA 23 toont reveal trailer en onthult HyperMotion2 Technology, vrouwenvoetbal in clubverband, en twee FIFA World Cups.

De uitgebreidste FIFA-titel to nu toe, EA SPORTS FIFA 23, breidt de gameserie uit met de geavanceerdste gameplay, inclusieve content, Crossplay-features en meest diepgaande modes in de geschiedenis van de voetbalspelfranchise.

Electronic Arts Inc. onthulde vandaag FIFA 23 en de volgende evolutie van HyperMotion2 technologie, en creëert daarmee naar eigen zeggen een nieuwe standaard in realistische en immersieve gameplay op het veld.

FIFA 23 zal tijdens de lancering voor de eerste keer clubteams bevatten in vrouwenvoetbal met de Barclays Women’s Super League & Division 1 Arkema, waarmee het zijn positie als authentiekste voetbalervaring ter wereld claimt te verstevigen.

Spelers kunnen in FIFA 23 ook het hoogtepunt van het internationale voetbal van zowel de mannen als vrouwen beleven met de FIFA World Cup Qatar 2022 en de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023. Dit zullen post-launch updates, die je kunt downloaden zonder bijkomende kosten. Cross-play features zullen voetbalfans gaan verbinden als nooit tevoren, deze zullen beschikbaar zijn in verschillende online game modes in FIFA 23.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor FIFA 23, die uitkomt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4, en Xbox One op 30 september. Early access voor FIFA 23 Ultimate Edition begint op 27 september, 2022

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram