Iedereen geniet op zijn Italiaans met de nieuwe Birra Moretti Zero

Birra Moretti Zero 0.0 bier alcoholvrij italiaans bier

Iedereen geniet op zijn Italiaans met de nieuwe Birra Moretti Zero

Iedereen geniet op zijn Italiaans met de nieuwe Birra Moretti Zero. Hét nieuwe Italiaanse 0.0 biertje voor de levensgenieter die – even – alcoholvrij is.

Birra Moretti Zero 0.0 bier alcoholvrij italiaans bier

Nederland maakte vorig jaar kennis met Birra Moretti, het favoriete biertje van én uit Italië! Inmiddels is dit van oorsprong uit Udine afkomstige biertje een graag geziene gast op tafel tijdens Nederlandse zomeravonden . Wist je echter dat er ook een alcoholvrije variant bestaat van het kwaliteitsbier?

Met Birra Moretti Zero kan iedereen tijdens een zomerse uitgebreide borrel thuis of op het terras, alcoholvrij genieten van Birra Moretti, gebrouwen volgens de hoogste standaarden. Dus de levensgenieters die alcoholvrij leven, al dan niet tijdelijk, krijgen toch de kans om optimaal van een een Italiaanse avond te genieten.

Een toegewijd brouwproces

Birra Moretti Zero kent een delicate en subtiel bittere smaak en is daarmee een echte alcoholvrije dorstlesser. Deze smaak is ontstaan dankzij een topkwaliteit aan ingrediënten en een speciale brouwmethode waarbij de gist zijn optimale smaak aan het bier geeft, zonder vorming van alcohol. Hierdoor is Birra Moretti Zero een heerlijke dorstlesser, maar ook fantastico in combinatie met gemakkelijke, informele Italiaanse gerechten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van bruschetta met tomaat en peper? Of van gedroogde proscuitto? Of serveer een lekker verfrissende Birra Moretti Zero bij een zelfgebakken foccacia. Kortom, una festa Italiana! 

Het moge duidelijk zijn dat Birra Moretti het equivalent is van het authentieke Italiaanse leven. Het biermerk dat meer dan 160 jaar geleden is opgericht in Udine, een kalm provincieplaatsje in de regio Friuli tussen Venetië en de Alpen, staat voor passie en smaak. De Italiaanse cultuur draait om samen met vrienden en familie te genieten. En hoe kan dat beter dan met goede borrelhappen en kwaliteitsbier?

De zomer is in volle gang momenteel, dus geniet van urenlang tafelen onder het genot van een verfrissend glas bier. Met Birra Moretti Zero op tafel verbind je je gasten meer dan ooit én kunnen de mensen die na het tafelen nog naar huis moeten rijden toch dat bijzondere Italiaanse gevoel ervaren.

Waar koop je Birra Moretti Zero?

Birra Moretti is verkrijgbaar in 6-pack fles en blik in de Nederlandse supermarkten. Drink jij het bier liever op een terras? Birra Moretti en Birra Moretti Zero zijn ook beschikbaar in horecazaken door heel Nederland.

Salute!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram