TRAILER: Bekijk de nieuwe “The Lord of the Rings: The rings of Power” trailer

The Lord of the Rings: The rings of Power trailer

TRAILER: Bekijk de nieuwe “The Lord of the Rings: The rings of Power” trailer

Bekijk de nieuwe The Lord of the Rings: The rings of Power trailer. De serie verschijnt begin september bij Amazone Prime Video.

Een nieuwe trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power is uitgebracht voorafgaand aan het debuut van de Amazon Prime Video-serie op 2 september. De clip werpt een nadere blik op de eerste trailer van tijdens de Super Bowl en een tweede korte teaser die vorige week exclusief te zien was voor Prime-abonnees. Amazon beschrijft het als de “belangrijkste teaser”, dus verwacht op zijn minst nog een paar trailers tussen nu en wanneer de serie in première gaat.

The Rings of Power speelt zich af tijdens Middle Earth’s Second Age, duizenden jaren vóór de gebeurtenissen van The Lord of the Rings en The Hobbit, en zal naar verluidt de oprichting van de titulaire ringen en de opkomst van Sauron volgen – gebeurtenissen waarnaar wordt verwezen in Peter Jackson’s trilogie van films. Terugkerende personages uit de films – weliswaar opnieuw gecast – zijn Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) en Isildur (Maxim Baldry).

De teaser trailer belicht ook enkele van de rijken die kijkers zullen bezoeken in de loop van de achtdelige serie, waaronder de Elfenrijken Lindon en Eregion, het dwergenrijk Khazad-dûm, de Southlands, de Northernmost Wastes, de Sundering Seas, en het eilandenrijk Númenor.

The Rings of Power is een van de meest spraakmakende shows van Amazon in jaren. De e-commercegigant zou naar verluidt $ 250 miljoen hebben betaald voor de franchiserechten alleen en schattingen zetten het budget voor de geruchtmakende vijf seizoenen plus een mogelijke spin-off op meer dan $ 1 miljard. Dat zou het een van de duurste tv-series ooit kunnen maken.

Bekijk de nieuwe The Lord of the Rings: The rings of Power trailer bovenaan!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram