TAG Heuer onthulde limited edition Monaco met paarse wijzerplaat

TAG Heuer Monaco Purple Dial

TAG Heuer onthulde limited edition Monaco met paarse wijzerplaat

TAG Heuer onthulde een limited edition Monaco met paarse wijzerplaat. De TAG Heuer Monaco Purple Dial is nu verkrijgbaar.

TAG Heuer Monaco Purple Dial

Mocht je het hebben gemist, de Zwitserse luxe horlogemaker TAG Heuer heeft vorige week een limited-edition Monaco Purple Dial onthuld. De nieuwe versie is een update van het in 1969 geboren historische uurwerk en combineert klassieke en moderne details.

Met een 39 mm fijngeborstelde en gepolijste stalen behuizing, is hét glanzende detail van het bijgewerkte Monaco-horloge zonder twijfel de rijke paarse gradiënt-wijzerplaat. Het ontwerp van de wijzerplaat bestaat uit een lichtpaars centrum dat vervaagt naar een diepere tint aan de rand. De wijzerplaat wordt versterkt door gerhodineerde indexen, witte SuperLumiNova-wijzers en twee zwarte opalin sub-tellers.

Een ander opvallend detail van het horloge is het zichtbare Caliber Heuer 02 chronograaf uurwerk, te zien via een roestvrijstalen kast van saffierglas. Ter afwerking van het horloge is er een zwarte alligator band met een paarse voering.

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor een blik op het horloge. De TAG Heuer Monaco Purple Dial is gelimiteerd tot 500 stuks en is nu exclusief verkrijgbaar bij TAG Heuer-boetieks.

TAG Heuer Monaco Purple Dial

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram