“The Boys” zal crossover vormen met “The Boys Presents: Varsity” spin-off-serie

The Boys Presents: Varsity - spin-off crossover

“The Boys” zal crossover vormen met “The Boys Presents: Varsity” spin-off-serie

The Boys zal in de toekomst een crossover vormen met The Boys Presents: Varsity spin-off-serie. De verhalen gaan verder waar The Boys seizoen 3 stopte.

The Boys Presents: Varsity - spin-off crossover

Na de release van de The Boys seizoen 3 finale afgelopen week, heeft serie-showrunner Eric Kripke bevestigd dat bepaalde verhaallijnen van seizoen 3 zullen leiden naar het debuutseizoen van de The Boys Presents: Varsity spin-off, wat leidt tot een weerzien met bekende personages in de nieuwe serie.

“Er is zeker een crossover en we doen ons best om een ​​universum te ontwerpen waarin sommige van de problemen en verhaallijnen in seizoen 3 overgaan in het eerste seizoen in Varsity“, vertelde Kripke aan Deadline. “Zoals dat er een presidentiële campagne plaatsvindt op de achtergrond van dat seizoen, en er zijn bepaalde dingen die op die school gebeuren die beide een reactie zijn op The Boys seizoen 3. Er is Soldier Boy, enzovoort, maar ook enkele nieuwe verhaallijnen die plaatsvinden in dat seizoen van de spin-off die we moeten oppakken en meenemen naar The Boys seizoen 4.

De aankomende spin-off-serie wordt beschreven als “deels college-show, deels Hunger Games – met het hart, satire en ranzige van The Boys.” De serie vindt plaats op de Godolkin University School of Crimefighting van Vought International, de enige superheldenschool in Amerika, en volgt de volgende generatie jonge helden terwijl ze strijden om het sterrendom en de beste contracten. De huidige cast die is aangekondigd, omvat Patrick Schwarzenegger als Golden Boy, Jaz Sinclair als Marie Moreau, Sean Patrick Thomas als Polarity, Marco Pigossi als Edison Cardosa en meer.

De premièredatum voor The Boys Presents: Varsity moet nog worden bevestigd. Blijf hier op de hoogte voor meer details.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram