Versace’s nieuwe “Odissea” sneaker precies op tijd voor de zomer

Versace Odissea sneaker

Versace’s nieuwe “Odissea” sneaker precies op tijd voor de zomer

De nieuwe Versace Odissea sneaker is precies op tijd voor de zomer gelanceerd. De schoen komt met futuristische elementen en verschillende kleuren.

Versace Odissea sneaker

Sinds Salehe Bembury vertrok bij het legendarische modehuis van Versace, hebben sneakerfans over de hele wereld het label nauwlettend in de gaten gehouden om te zien welke nieuwe sneakers de volgende hit zouden kunnen zijn. En voor het zomerseizoen van 2022 heeft Versace deze interesse beantwoord met de nieuwe “Odissea” sneaker.

De schoen is ontworpen door het interne team van Versace en bestaat uit een gestroomlijnd leren bovenwerk met futuristische designelementen en een meerlaagse compositie. Een ronde neus met een geperforeerde tenendoos leidt de bovenkant van de sneaker naar een 3D rubberen veterbeschermer met een vergroot, lasergesneden “Medusa” plaquette. De tong is voorzien van een stoffen label met “Versace”-logo en “Odissea” branding.

Het midden van de sneaker bevat een deel van de rubberen verlenging van de “Medusa”-plaque veterbeschermer, terwijl de achterste hiel een bedrukt “Odissea”-lettertypelogo en een dikke, verhoogde tussenzool bevat. Een gevleugelde rug rust boven een grove buitenzool met schuine en geraspte afbakeningen.

Met zijn aerodynamische benadering en architecturale ontwerpvorm, verscheen de schoen voor het eerst in het Pre-Fall 2022-lookbook en de Fall/Winter 2022-collectiefilm van het merk. Hij maakt nu zijn officiële debuut en komt in verschillende exclusieve kleurstellingen, waaronder poederroze, zwarte lak, wit, ultramarijnblauw, metallic zilver en karamel – waarbij elke variatie een effen monochromatische afwerking heeft.

De nieuwe Versace Odissea sneaker is nu online verkrijgbaar. Hij is te koop vanaf € 690 via de Versace-website, met wereldwijde beschikbaarheid sinds 11 juli.

Versace Odissea sneaker

Versace Odissea sneaker

Versace Odissea sneaker

Versace Odissea sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram