TRAILER: Jamie Foxx, Snoop Dogg en Dave Franco jagen op vampieren in Netflix’s ‘Day Shift’

Vampierenfilm Day Shift met Jamie Foxx, Snoop Dogg & Dave Franco bij Netflix

TRAILER: Jamie Foxx, Snoop Dogg en Dave Franco jagen op vampieren in Netflix’s ‘Day Shift’

Jamie Foxx, Snoop Dogg en Dave Franco jagen op vampieren in de film Day Shift. De actiefilm verschijnt volgende maand online bij Netflix.

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende originele film Day Shift. Geregisseerd door J.J. Perry, zien we in de actiefilm Jamie Foxx als vader die voor zijn gezin wil zorgen door als zwembadreiniger in San Fernando Valley te werken. Zijn job is echter stiekem een ​​dekmantel voor hoe hij zijn geld verdient: door op vampiers te jagen.

Snoop Dogg en Dave Franco spelen samen met Foxx als medeleden van de vampierjagersbond. In de trailer rijden Foxx en Franco naar een huis in hun werkbusje, waarna Foxx stiekem het huis binnendringt om een ​​vampier te confronteren.

“Weet je wat ik zie als ik een vampier zie?” zegt Foxx in een voice-over. “Een groot oud dollarteken.”

Het scenario voor Day Shift is geschreven door Shay Hatten en Tyler Tice. Naast het hoofdtrio bestaat de cast uit Natasha Liu Bordizzo en Meagan Good. Bordizzo staat bekend om haar vertolking van Helena in een ander Netflix original, The Society. Good is verschenen in films als Anchorman 2, Saw V en meer recentelijk, DC ComicsShazam! uit 2019.

Day Shift is vanaf 12 augustus beschikbaar voor streaming bij Netflix. Bekijk bovenaan de eerste trailer van de film.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram