TRAILER: Christian Bale, Margot Robbie, Chris Rock en Taylor Swift te zien in chaotisch ‘Amsterdam’

Christian Bale, Margot Robbie & Chris Rock film Amsterdam

TRAILER: Christian Bale, Margot Robbie, Chris Rock en Taylor Swift te zien in chaotisch ‘Amsterdam’

Christian Bale, Margot Robbie, Chris Rock en Taylor Swift zijn te zien in de aankomende film Amsterdam. Bekijk nu de trailer.

20th Century Fox heeft de chaotische trailer onthuld van regisseur David O. Russell’s aankomende film Amsterdam. Op de cast van deze novemberfilm is niet bespaard, want we zien een serie grote namen die de diverse rollen vertolken.

De clip begint als het personage van Chris Rock een ‘dode blanke man in een doos’ ontdekt, waarbij het plot draait rond drie vrienden – gespeeld door Christian Bale, Margot Robbie en John David Washington – die worden beschuldigd van moord en gezworen hebben elkaar “te beschermen… wat er ook gebeurt”. In het licht van de beschuldiging schakelt de groep een naaste bron (Robert De Niro) in om hen te helpen de zaak op te lossen. De Niro’s personage zegt dat hij “iets monsterlijks” zijn vriend heeft zien vermoorden.

De film, die werd geschreven en geproduceerd door Russell, heeft verder een cast met namen als Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña en Rami Malek. De historische film, werkt met een slogan die luidt: “Veel van dit is echt gebeurd”, en vermengt historische feiten met fictie.

Amsterdam gaat begin november in première in de bioscoop. Bekijk de officiële trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram