Officiële blik op Travis Scott’s Cactus Jack Dior B713 Sneaker

Cactus Jack Dior B713 sneaker Travis Scott

Officiële blik op Travis Scott’s Cactus Jack Dior B713 Sneaker

We hebben een officiële blik op Travis Scott’s Cactus Jack Dior B713 sneaker. Inschrijven voor de pre-order is nu mogelijk.

Travis Scott's Cactus Jack Dior B713 sneaker

Travis Scott’s Cactus Jack-samenwerking met Dior is onderweg. Het door Kim Jones geleide modehuis heeft de wereld nu een blik gegeven op enkele van de aankomende items uit de collectie, en dan in het bijzonder de B713-sneaker.

Het sneakerpaar werd eerder getoond door Dior Mens’ schoenenontwerper Thibo Denis, die een video uploadde waarin de B713 in verschillende officiële kleurstellingen is te zien. Dior heeft tot nu toe slechts twee exemplaren in de schijnwerpers gezet, één in bruin/crème/limoengroen en een andere in bruin/crème/blauw.

De vorm van de schoen is chunky, met een ronde neus gelaagd in premium suède waardoor een spatbord ontstaat dat zich een weg baant rond de schoen. Geperforeerd gaas is gebruikt voor de onderlaag van het middenpaneel, waarna leer er bovenop is geplaatst, na een gewelfde golf. Hier bevindt zich een “CD”-oogje aan de bovenkant van de sluiting, terwijl een ander “CD”-embleem de tong siert. Een op maat gemaakt Cactus Jack Dior-logolabel zit op de laterale achterkant en nogmaals op de hiel, netjes gepositioneerd boven het laatste “CD”-embleem dat is ingebed in de zool van de skate-achtige schoenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door _thibo (@_thibo)

De Cactus Jack Dior B713-sneaker is te zien in de officiële afbeeldingen hieronder en in de video van Thibo Denis hierboven. De inschrijving voor de raffle is geopend op de website van Dior, wat duidt op een spoedige release.

Travis Scott's Cactus Jack Dior B713 sneaker

Post a Comment

#Volg ons op Instagram