‘Stranger Things’ krijgt spin-off-serie die “1000% anders” zal zijn

Stranger Things spin-off-serie

‘Stranger Things’ krijgt spin-off-serie die “1000% anders” zal zijn

Een Stranger Things spin-off-serie is onderweg. De Duffer Brothers zeggen dat het aankomende project voor Netflix “1000% anders” zal zijn.

Stranger Things spin-off-serie

Hoewel er nog één seizoen te gaan is voor de officiële afsluiting van Stranger Things, zijn de makers van de serie, broers Matt en Ross Duffer, al bezig met het ontwikkelen van een spin-off van de vlaggenschipshow. In een reactie op geruchten dat de komende serie zich zal focussen op bestaande personages uit de originele show, hebben de Duffer Brothers al onthuld dat dit niet het geval zal zijn.

“Het klopt niet … Ik heb deze geruchten gelezen dat er een Eleven-spin-off komt, dat er een Steve en Dustin-spin-off komt of dat het een ander nummer is”, zeiden de Duffer Brothers onlangs tijdens een optreden bij Josh Horowitz’s Happy Sad Confused podcast. “Dat is niet interessant voor mij, want we hebben dat allemaal gedaan. We hebben ik weet niet hoeveel uren besteed aan het verkennen van dat alles. Het is dus heel anders.”

De Duffer Brothers bevestigden vervolgens dat de spin-off-serie “1000% anders” zal zijn dan Stranger Things, en merkten op dat de verbindende factor niet de vlaggenschipkarakters zullen zijn, maar de “sensibiliteit van het verhaal van de komende show”.

“Er is een verhaal dat aansluit bij de Stranger Things-wereld, maar het gaat er meer om hóé we dat verhaal vertellen”, zeiden ze.

Interessant is dat de Duffer Brothers de serie ontwikkelen met de bedoeling de regietaken over te dragen aan een nieuwe showrunner. “Hopelijk vinden we die juiste persoon om het stokje door te geven terwijl wij nieuwe dingen gaan doen”, voegden ze eraan toe, voordat ze zeiden dat Netflix nog steeds niet weet wat ze van plan zijn voor de spin-off.

Beluister hier de volledige podcastaflevering.

Fotocredits: Netflix

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram