Wat mag niet aan jouw festivaloutfit ontbreken deze zomer?

festivaloutfit zomer zonnebril tips

Wat mag niet aan jouw festivaloutfit ontbreken deze zomer?

Wat mag niet aan jouw festivaloutfit ontbreken deze zomer? De zonnebril natuurlijk, en wij hebben een aantal handigheden voor je op een rij gezet.

festivaloutfit zomer zonnebril tips

Het jaar 2022 brengt de tijd waarin de coronaregels werden afgeschaft. Dat betekent dat we dit jaar eindelijk weer met zijn allen naar leuke festivals kunnen gaan om te genieten van mooie muziek, fijne mensen en lekkere drankjes. Om er op en top uit te zien op je festival heb je echter een goede outfit nodig. Zoals je natuurlijk al begreep, mag de zonnebril dan echt niet ontbreken. En dat is niet alleen om esthetische redenen of omdat je liever je ogen verbergt.

De zonnebril is in de eerste plek natuurlijk niet alleen een heel mooi accessoire, het geeft je ogen primair de bescherming die ze nodig hebben. In de zomer is de hoeveelheid uv-straling namelijk erg hoog en dat is schadelijk voor je ogen.

Ga daarom niet voor de eerste de beste goedkope festivalbril, maar kies goede kwaliteit. En natuurlijk mag de bril die jij wilt kopen een mooie bijdrage leveren aan je complete zomerlook.

Wat is het nut van een goede zonnebril? 

Een zonnebril is zoals gezegd niet alleen maar een mooi accessoire, het zorgt er allereerst voor dat je ogen goed beschermd worden. Als je te lang aan veel uv-straling wordt blootgesteld, dan kan dit je ogen beschadigen. We kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken. De goedkope brilletjes zijn leuk, maar check of ze voldoen aan bepaalde eisen. Er moet een goede uv-filter in de glazen zitten.

Wat zijn dan die vervelende beschadigingen waar je voor moet waken? Denk aan staar of aan blijvende schade aan je netvlies. Een goede zonnebril heren, of voor dames, heeft glazen met 100 procent uv-filter. Zorg er trouwens ook voor dat je ogen zo volledig mogelijk worden afgedekt, want anders kan de straling alsnog via de randen van je bril je ogen bereiken. Gelukkig is er heel veel keus en hoeft het niet moeilijk te zijn om een ontwerp te vinden waarmee je jouw ogen goed kunt afdekken.

Welke merken passen het beste bij jou? 

Er zijn heel veel goede merken voor zonnebrillen. Een van de bekendste is de Ray-Ban zonnebril. Dit merk is al vele decennia oud en heeft meerdere klassiekers op zijn naam staan. Iedereen kent waarschijnlijk wel de Aviator. Deze bril is oorspronkelijk gemaakt voor piloten, maar deze bril spot je ieder jaar weer op de neus van talrijke beroemdheden, zoals presidenten, filmsterren en topmodellen. Je kunt bij dit merk overigens tevens terecht voor mooie, eigentijdse ontwerpen. Bekijk de mogelijkheden eens online om te zien of dit merk je aanspreekt. Je zult zien dat Ray-Ban allerlei silhouetten biedt, waarbij je de glazen in bijna alle denkbare kleuren kunt bestellen. Zo kun jij je echt onderscheiden van de massa en laten zien wie jij bent.

Heb jij genoeg lef voor de brillen van Tom Ford? 

Als je niet van gewoontjes houdt, dan zullen de brillen van Tom Ford bij jou in de smaak vallen. Deze ontwerper staat bekend om zijn vernieuwende brillen die nooit ongezien blijven. Je kunt hier terecht voor grote, opvallende brillen. Wil je graag een zogenaamde shield bril kopen? Dan zal Tom Ford je genoeg interessante opties bieden. Bekijk en vergelijk de mogelijkheden eens. De betere webwinkels bieden de mogelijkheden om op je voorkeuren te zoeken zodat je precies de bril kunt kopen die jij in gedachten had.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram