GIVEAWAY: Chin Chin Festival 2022 is komend weekend terug en wij geven tickets weg

Chin Chin Festival 2022

GIVEAWAY: Chin Chin Festival 2022 is komend weekend terug en wij geven tickets weg

Chin Chin Festival 2022 keert komend weekend terug en wij geven gratis tickets weg. Ben jij erbij in de Tuinen van West op zaterdag 2 juli?

Chin Chin Festival 2022

Aankomend weekend, op zaterdag 2 juli om precies te zijn, keert Chin Chin Festival terug naar de Tuinen van West in Amsterdam. Eindelijk kunnen we weer de héle dag lang schitteren en sjansen, dartelen en dansen en ontelbaar veel lucky moments creëren. Wil je erbij zijn? Koop dan nu je kaarten of win gratis tickets voor twee bij ons!

Na een euforische editie tussen de lockdowns door in 2021, verhuist de Chin Chin Club voor het vierde jaar op rij naar een van de meest groene omgevingen van Amsterdam: de Tuinen van West. Het festival omarmt alles waar Chin Chin Club voor staat: een totaalervaring waar je constant vermaakt en verrast wordt. Met een typische Amsterdamse line-up, spelletjes op groot formaat, spectaculaire acts en een uitgebreide (Asian) foodmarkt wordt de bloeiende tuin omgetoverd tot één groot speelveld voor volwassenen.

De perfecte combinatie van muziek, acts, activiteiten, eten en drinken maken dit tot de ultieme Chin Chin Experience. Kom proeven van dit avontuur en beleef een van de mooiste zomerdagen van 2022 zelf.

Chin Chin Festival 2022

Zoals gezegd is Chin Chin Fest het openlucht speelterrein van de Amsterdamse partyscene, en dat nemen we heel letterlijk. We nodigen je uit voor een play-date: kom springen, zweven, rennen en duik met ons in de tuinen in. We leiden je naar ons speelterrein, waar jouw favoriete karaoke nummer al op staat, de spellen voor het oprapen liggen of je kunt even relaxen met de blote voeten in het gras! Disconnect, play, unwind, recharge en volg de opzwepende deuntjes terug naar de podia.

De dynastie van de Chin Chin Club is niet compleet zonder haar party familie. Chin Chin
Festival staat voor de bundeling van de krachten van Chin Chin Club en haar partners die iedere week de leukste feestjes organiseren. Dit liefdeskind is ontstaan uit een hechte samenwerking en het verzamelen van liefde, party-liefde. We stellen jullie voor aan onze familieleden die de zes podia van het festival zullen gaan vormgeven:

  • Chin Chin Dynasty
  • Cirque Du Zo Leip & LOCO
  • Friday Freshness & Geroezemoes
  • Theatro x Macau Royale
  • Mimi x Five Brothers Fat x Disco Dolly

Bekende koppen waar je blij van wordt, acrobaten die de tent op z’n kop zetten en gangmakers die het dak eraf draaien. Zij bedienen de Amsterdamse partyscene stuk voor stuk met de allerleukste feestjes. Ze staan allemaal voor een unieke vibe en zorgen elke maand voor een onvergetelijke avond. Zonder hen geen: “Oops, I did it again”.

Op deze manier verplaatst Chin Chin Club hun wekelijkse clubavonden naar het festival.

Tickets & Info

Datum: 2 juli 2022
Tijd: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: Tuinen van West
Adres: Tom Schreursweg 48, 1067 MC, Amsterdam

De ticketverkoop is inmiddels al begonnen. Een regular ticket kost €55,- (excl.
servicekosten) en late beslissers betalen € 65,- (excl. servicekosten).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chin Chin Festival (@chinchinfestival)

Win 2x tickets voor Chin Chin Festival 2022 zondag

Win 2 tickets voor Chin Chin Festival 2022. Wie neem jij mee naar Amsterdam als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘chinning’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis kaarten voor zaterdag 2 juli 2022!

Succes!

Meedoen kan tot donderdag 30 juni. Winnaars ontvangen bericht en deelname is vanaf 16 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram