Nieuwe beelden Dior’s Footwear Lineup voor het Summer 2023-seizoen

Dior Summer 2023-schoenen

Nieuwe beelden Dior’s Footwear Lineup voor het Summer 2023-seizoen

Nieuwe beelden van de Dior Summer 2023-schoenen zijn opgedoken. Wandelaars geïnspireerde modellen, hoge laarzen en meer zijn onderweg.

Dior Summer 2023-schoenen

Na de onthulling van onder meer de Dior Dean Ankle Boot, kijkt Dior nu verder vooruit en geeft het merk een preview van alle schoenen die het voor de komende zomer in petto heeft. Er komen een hele reeks nieuwe modellen aan, waarvan sommigen opnieuw gebaseerd zijn op trailmodellen, terwijl andere silhouetten zijn ontworpen voor meer geklede gelegenheden.

Het eerste model dat aan het licht komt, is het enigszins dikke, op wandelaars geïnspireerde model van het Franse luxelabel. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh en is omgeven met eigenzinnige rasteroverlays om een ​​vergelijkbare look en feel te creëren als bepaalde sneakeraanbiedingen van ROA. Dior-branding verfraait de teenuiteinden, en dikke tussenzoolstukken komen eronder. Een lichtere variant van dit model staat ook op het programma. Een luchtig, kooiachtig frame vormt het grootste deel van de constructie en het wordt geleverd met gekleurde inzetstukken en een technisch vetersysteem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door _thibo (@_thibo)

Formele silhouetten zijn ook opgenomen in de assemblage, waarvan er in ieder geval één arriveert in de vorm van een laag uitgesneden laars met een merkschoencondoom dat zich om de teenendoos wikkelt en naar het onderste uiteinde van de achterkant loopt. Een hoog uitgesneden op Chelsea-boot geïnspireerde make-up komt ook naar voren in de aankomende collectie en dit model wordt geleverd in Dior’s kenmerkende grijze palet en met branding op de zacht getextureerde kragen.

Bekijk de Dior Summer 2023-schoenen hieronder en stay tuned voor meer info over de nieuwe Dior sneakers, laarzen en meer.

Dior Summer 2023-schoenen

Dior Summer 2023-schoenen

Dior Summer 2023-schoenen

Dior Summer 2023-schoenen

Dior Summer 2023-schoenen Dior Summer 2023-schoenen

Fotocredits: @_thibo

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram