TRAILER: Celestials duiken op in laatste ‘Thor: Love and Thunder’ trailer

Celestials te zien in laatste Thor: Love and Thunder trailer

TRAILER: Celestials duiken op in laatste ‘Thor: Love and Thunder’ trailer

De Celestials duiken op in de laatste Thor: Love and Thunder trailer. De nieuwe film van Marvel Studios draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

Marvel Studios heeft de laatste trailer uit voor de langverwachte Thor: Love and Thunder-film. Met Sweet Child O’ Mine wederom op de achtergrond, toont de trailer de hoofdcast van de film, bestaande uit Thor (Chris Hemsworth), King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en Jane Foster (Natalie Portman) terwijl ze een plan bedenken om Gorr’s (Christian Bale) plan te stoppen om alle goden te elimineren.

Andere personages die we tegenkomen zijn onder meer het team van Guardians of the Galaxy met Baby Groot, Rocket Raccoon, Drax (Dave Bautista), Star-Lord (Chris Pratt) en Mantis (Pom Klementieff), evenals twee gigantische magische geiten die bekend staan ​​als Toothgrinder en Tooth Knarser. Scènes uit de trailer bieden een paar exclusieve klompjes informatie, waaronder het verschijnen van twee Celestials in een ware cameo, en Thor kunnen we de beruchte Jean-Claude Van Damme-split zien maken terwijl hij twee strijdwagens stopt die tegen elkaar botsen.

Bekijk de trailer bovenaan en verwacht dat de film op 6 juli in de bioscoop.

Celestials te zien in laatste Thor: Love and Thunder trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram