The Macallan’s nieuwe “M” Whisky-collectie drinkt prachtig

The Macallan "M" Collection

The Macallan’s nieuwe “M” Whisky-collectie drinkt prachtig

De nieuwe The Macallan “M” Collection whisky bestaat uit drie fraaie flessen. De karaffen zijn vervaardigd door Lalique & vastgelegd door Nick Knight.

The Macallan "M" Collection

The Macallan heeft zijn nieuwste limited-release whisky-serie uitgebracht, de “M” Collection. Bestaande uit de Macallan M, de Macallan M Black en Macallan M Copper, viert elke fles The Six Pillars of The Macallan’s onderscheidende en uitzonderlijke whisky’s – Natural Color, Mastery, Curiously Small Spirit Stills, The Estate, Exceptional Oak Casks en Sherry Seasoning.

Met creatief directeur Fabien Baron aan het hoofd van de lancering van de serie met de Franse kristalmaker Lalique verantwoordelijk voor de productie van de karaf, is elke editie vastgelegd door Nick Knight voor de lancering van The Macallan “M” Collection. De Macallan beschrijft elke versie in detail hieronder:

The Macallan M 2022

M belichaamt Natural Color, een resultaat van The Macallan’s toewijding aan vakmanschap en zijn toewijding aan het gebruik van de beste, 100% natuurlijke ingrediënten en uitzonderlijke sherry gekruide eikenhouten vaten. Een zeldzame spirit die het idee van transparantie belichaamt, de whisky glinstert in een handgemaakte Lalique kristallen karaf.

Gerijpt in een klein aantal met de hand geselecteerde vaten, toont M met trots de rijke natuurlijke kleur van The Macallan, terwijl de transparante karaf eerlijkheid weerspiegelt omdat er geen kunstmatige kleuring is. Met een rijke ambertint onthult M het klassieke sherry-gekruide, smaakvolle karakter van de distilleerderij met tonen van chocolade, rijk gedroogd fruit en kruiden.

The Macallan "M" Collection

The Macallan M Black 2022

M Black vertegenwoordigt de toewijding van The Macallan aan Mastery en het onwankelbare vertrouwen in zijn vak. Zeldzame, black-ended vaten met geturfde spirit zijn zorgvuldig geselecteerd door het Whiskey Mastery Team, dat de grenzen van creativiteit en vakmanschap is blijven verleggen om deze unieke expressie te creëren.

De whisky gerijpt in de sherry-gekruide eikenhouten vaten, heeft in de loop van de tijd diepte en onderscheid gekregen, en de handgemaakte Lalique zwarte kristallen karaf weerspiegelt de turfrook in de whisky en het vertrouwen dat The Macallan drijft terwijl de whiskymakers moedig klassieke Macallan-tonen combineren met geturfde whisky. Met een subtiel rokerige uitdrukking, vertoont het een rijke natuurlijke kleur van gouden zonsopgang en is er een harmonieuze balans van het klassieke karakter van The Macallan met een onverwachte geturfde toon, wat resulteert in een complexe single malt om van te genieten.

The Macallan "M" Collection

The Macallan M Copper 2022

M Copper is een ode aan de Curiously Small Spirit Stills die tot op de dag van vandaag de sleutel blijven tot het maken van de kostbare spirit van The Macallan. Een van de bepalende kenmerken van het distillatieproces, vertegenwoordigen ze een cruciaal moment in de geschiedenis van het maken van whisky, want toen de meesten overstapten naar grotere koperen ketels met een hogere productie, richtte The Macallan zich op uitzonderlijke kwaliteit. Hun kenmerkende vorm en grootte helpen om de nieuwe merkspirit te concentreren, waardoor een rijk, robuust karakter ontstaat.

Met een natuurlijke kleur van gesponnen goud, is M Copper een levendige en elegante uitdrukking die de smaken die in de ketels zijn gecreëerd naar voren brengt. Het heeft een boterachtige, stroperige mondcoating en barst van de fruitigheid met een vleugje zoete moutige smaak. Een handgemaakte Lalique koperkleurige kristallen karaf vertegenwoordigt de stills en weerspiegelt de authenticiteit die het merk drijft door zijn toewijding aan innovatieve methoden.

The Macallan "M" Collection

De gelimiteerde The Macallan “M” Collection-serie van 750 ml karaffen is al verkrijgbaar bij geselecteerde dealers voor een prijs van $6.750, $7.750 en $8.500 voor respectievelijk de Macallan M, Macallan M Black en Macallan M Copper.

 

The Macallan "M" Collection


DISCLAIMER: We raden onverantwoordelijk en/of alcoholgebruik door minderjarigen af. Drink verantwoord en legaal.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram