TRAILER: Netflix onthult bloedstollende ‘Stranger Things’ seizoen 4 Volume 2 trailer

Stranger Things seizoen 4 Volume 2 trailer

TRAILER: Netflix onthult bloedstollende ‘Stranger Things’ seizoen 4 Volume 2 trailer

Een gloednieuwe Stranger Things seizoen 4 Volume 2 trailer is door Netflix onthuld. De epische laatste twee finale-afleveringen komen uit op 1 juli.

Na de spectaculaire en recordbrekende release van Stranger Things Seizoen 4 Vol. 1, die de best bekeken Engelstalige tv-serie van Netflix in de geschiedenis werd, zijn de makers van de show nu terug met een eerste trailer voor Volume 2, de epische afsluiting van de geliefde hitserie.

De nieuwe videoclip speelt zich af met ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush op de achtergrond en toont Eleven (Millie Bobby Brown) en haar vrienden die terugkeren naar Hawkins met als doel Vecna ​​voor eens en altijd uit te schakelen.

“Je vrienden zijn niet voorbereid op dit gevecht”, waarschuwt Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) Eleven. “Hawkins zal vallen.”

Ondanks zijn waarschuwingen keert Eleven thuis wanneer Vecna ​​en de dreiging van de Upside Down Hawkins insluiten, gedemonstreerd door rood getinte snapshots van enkele griezelige apocalyptische ruïnes. Andere glimpen van de afleveringen zijn een voorproefje van een ontploffende Dr. Brenner en een gevecht tussen Lucas (Caleb McLaughlin) en Jason (Mason Dye).

Het tweede deel van het laatste seizoen zal verschijnen in de vorm een tweetal slotafleveringen, met een totale looptijd van ongeveer vier uur.

Netflix Stranger Things 4 Vol. 2 is beschikbaar voor streaming op 1 juli.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram