TRAILER: HBO brengt de eerste officiële trailer uit voor ‘Westworld’ seizoen 4

Westworld seizoen 4 trailer

TRAILER: HBO brengt de eerste officiële trailer uit voor ‘Westworld’ seizoen 4

De eerste officiële Westworld seizoen 4 trailer is uitgebracht door HBO. De serie zal binnen twee weken terugkeren bij de streamingdienst HBO Max.

Met nog minder dan twee weken te gaan tot de première, heeft HBO de eerste officiële trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van Westworld. Ga jij inschakelen voor het nieuwste seizoen?

Tijdens het panel van de show gedurende het ATX Television Festival onthulde de mede-maker van de show, Lisa Joy, dat Dolores-actrice Evan Rachel Wood voor het nieuwe seizoen ook een ander personage genaamd Christina zal vertolken. “Er is een meisje genaamd Christina en ze is geweldig, en ze probeert het gewoon te maken in de grote stad,” zei Joy. “Ze is een schrijver, ze gaat op dates…” Wood voegde eraan toe: “Het is een magere selectie die er is … Christina lijkt veel op Evan Rachel Wood. Misschien niet zo maniakaal en moorddadig als Dolores.”

Hoewel de meeste details van het aankomende seizoen voorlopig nog grotendeels verborgen blijven, zullen Wood, James Marsden en Jeffery Wright hun eerdere rollen opnieuw op zich nemen, naast Thandie Newton, Tessa Thompson, Ed Harris, Luke Hemsworth, Angela Sarafyan en Aaron Paul. Het seizoen introduceert ook Academy Award-winnaar Ariana DeBose, Aurora Perrineau en Daniel Wu.

Voor fans van de serie, bekijk de Westworld seizoen 4 trailer bovenaan en stream vanaf 26 juni via HBO Max.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram