Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn

Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn High End Nutrition

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven lanceert een eigen voedingssupplementenlijn in samenwerking met High End Nutrition.

Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn High End Nutrition

Onze Nederlandse wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. The King of the Ring stort zich momenteel niet alleen op zijn filmcarrière in Hollywood, maar duikt nu ook in de wereld van voedingssupplementen. En zeg eerlijk, wie weet nou beter dan Rico wat er nodig is om op topniveau te kunnen presteren?

“Het is bekend dat ik gezond en volgens een bewust leef- en eetpatroon door het leven ga. Mijn lijf heeft een verhoogde behoefte aan bepaalde voedingsstoffen, die moeilijker via alleen mijn voeding binnen te krijgen zijn. Supplementen zijn voor mij een goede aanvulling op mijn voeding”, aldus Verhoeven.

Verhoevens eigen voedingssupplementenlijn zal om te beginnen bestaan uit drie producten, te weten een ‘all day energy’ supplement, post-workout shake en een maaltijdvervanger. Het aanbod is in samenwerking met zijn partner High End Nutrition ontwikkeld, een innovatieve nieuwkomer op het gebied van voedingssupplementen en performance food. Binnen de supplementenlijn worden topkwaliteit ingrediënten gebruikt die voor sporters op elk niveau het verschil kunnen maken. De verwachting is dat eind dit jaar de eerste producten verkrijgbaar zullen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven & High End Nutrition

Vorige week nog bracht Rico een bezoek aan het High End Nutrition-lab in België, waar de producten worden ontwikkeld en geproduceerd. Dit was het eerste bezoek en tasting, de komende weken zullen in het teken staan van de finishing touch.

“Ik was oprecht verrast door de resultaten van de tasting. Iets dat tot nu toe alleen in woorden en teksten bestond tijdens besprekingen dan zo werkelijkheid zien worden is echt bijzonder. Ik weet nu wat de samenstelling is, hoe het smaakt én welke bijzondere plek we hiermee gaan invullen in de wereld van supplementen. Ik ben echt excited!,” aldus Rico Verhoeven.

Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn High End Nutrition

“Samen een eigen productlijn creëren voelt als een logische vervolgstap, nadat we eerder dit jaar bekend hebben gemaakt Rico Verhoeven zijn internationale voedingssupplementen partner te zijn. De eerste twee producten van de lijn zijn niet alleen voor mensen die op hoog niveau sporten, de “all day energy” en de “maaltijdvervanger” worden gemaakt voor mensen die het maximale uit hun dag willen halen. Extra focus nodig hebben, zich beter willen kunnen concentreren. Iets wat Rico en ik als sporters, maar ook als ondernemers als geen ander herkennen en baat bij hebben,” vertelt Koppers.

Voor en door topsporters

High End Nutrition is overigens in 2021 opgericht door ex-professionele topsporter en voedingsexpert Tibor Koppers, met als doel een ware revolutie te ontketenen binnen de wereld van supplementen. De productie van High End Nutrition vindt plaats in buurland België.

Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn High End Nutrition

 

“Wij produceren juist daar omdat het internationaal bekend staat om haar strenge eisen aan supplementenproductie. Onze producten bevatten exact wat er op het label staat. Niks meer, niks minder,” aldus Koppers. Met een kantoor in Antwerpen, Amsterdam en sinds kort ook in Dubai bedient High End Nutrition een grote internationale markt.

Eerder dit jaar kondigde het voedingssupplementen-merk samenwerkingen aan met, de gedoodverfde troonopvolger in de Glory weltergewicht divisie, Hamicha en professional fitness model Henny Seroeyen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram