VADERDAG: De SteamOne Foldable is het perfecte cadeau voor vaders die veel onderweg zijn

SteamOne Foldable

VADERDAG: De SteamOne Foldable is het perfecte cadeau voor vaders die veel onderweg zijn

Op zoek naar een Vaderdagcadeautip? De SteamOne Foldable is het perfecte cadeau voor vaders die veel onderweg zijn voor bijvoorbeeld werk.

SteamOne Foldable

Aanstaande zondag 19 juni is het Vaderdag, en dus is een groot deel van ons land weer op zoek naar het mooie geschenk. Voor wie nog op zoek is naar een originaal Vaderdagcadeau, wij hebben een hele fraaie suggestie. Wijl jij een mooi gebaar maken middels een cadeau dat zowel stijlvol als praktisch is? Ontdek dan de nieuwe SteamOne Foldable.

De meesten van jullie zijn ongetwijfeld al bekend met de kwalitatief hoogstaande kledingstomers voor thuis van SteamOne. Professionele kledingstomers die eigenlijk het onhandige strijkijzer volledig vervangen. Schone en nette kleding in een paar minuten, zonder dat je strijkplanken moet uitklappen op moet passen met het strijkijzer. Maar guess what, SteamOne heeft nu speciaal voor de heren die veel onderweg zijn iets bijzonders ontwikkeld.

SteamOne Foldable

De nieuwe Foldable kledingstomer van SteamOne is bij uitstek hét cadeau om met Vaderdag te geven. In het bijzonder aan vaders die bijvoorbeeld veel voor werk reizen en hun koffer vol overhemden en jasjes hebben. Deze handstomer is het kleine broertje van de grotere kledingstomers van het merk en is – de naam zegt het al – opvouwbaar en daarom zeer gemakkelijk mee te dragen in koffer of tas. Uiteraard past hij ook thuis gemakkelijk in een kastje, dus gebruik de kledingstoomgadget vooral ook binnenshuis.

SteamOne maakt kledingstomers die niet alleen enorm handig zijn, ze zijn tevens fraai om te zien dankzij het mooie design. Het gebruik van de stomer zelf is heel makkelijk. Je hangt jouw kledingstuk op aan een hanger, steekt de stekker in het stopcontact en je bent er helemaal klaar voor. Nooit meer stoeien met een strijkplank en strijkijzer om jouw kleding nog ‘snel even’ glad te strijken. Bovendien werkt de stoom ook reinigend, dus je kleding wordt er tevens frisser van.

SteamOne Foldable

Voordeel van stomen

Alle kledingstukken, zonder uitzondering, kunnen worden gestoomd zonder risico op beschadigingen of krimpen. Denk aan chino’s, polo’s, (colbert)jasjes en satijnen stropdassen.

Hoe stoom je precies? Heel makkelijk. Hang het kledingstuk dat je wilt stomen aan een hanger. Trek met je ene hand de kleding plat en haal de stoomkoop met je andere hand langs te kleding. Zorg dat de stomer de kleding raakt. Stoom shirts, tops of truien van binnenuit; positioneer de stoomkop aan de bovenzijde van het kledingstuk en haal de stoomkop naar je toe waardoor de stof over de stoomkop glijdt. Kind kan de was doen!

Met deze Vaderdagcadeautip zit je dit jaar helemaal goed. Geen stoom uit de oren bij je pa, maar elke keer een welgemeende glimlach als de Foldable kan worden ingepakt voor werkreizen of vakanties. Bestel wel op tijd, want voor je het weet is het de 19e.

De verkoopadviesprijs van de SteamOne Foldable is €149,- en de producten van SteamOne zijn verkrijgbaar via: www.bol.com en www.coolblue.com

SteamOne Foldable

WINACTIE SteamOne Foldable

Win een exemplaar van de SteamOne om weg te geven met Vaderdag – of zelf te houden!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘stomen’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis opvouwbare kledingstomer.

Succes!

Meedoen kan tot 19 juni en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Post a Comment

#Volg ons op Instagram