De Vaderboks-cadeaubox zit boordevol verrassende hebbedingen voor nieuwe vaders

Vaderboks cadeaubox kraamcadeau vader

De Vaderboks-cadeaubox zit boordevol verrassende hebbedingen voor nieuwe vaders

De fraaie Vaderboks-cadeaubox zit boordevol verrassende hebbedingen voor nieuwe vaders en is ook een perfecte vaderdagcadeautip.

Vaderboks cadeaubox kraamcadeau vader

Laten we eerlijk zijn, vrouwen pakken alle aandacht als het gaat om nieuw ouderschap. Babyshowers, kraamschudden, het draait allemaal om de soon to be of reeds nieuwbakken moeder, en de man kijkt toe terwijl moeders alle cadeaudozen in ontvangst mag nemen. Vanaf nu moet het anders! En gelukkig zijn er initiatieven zoals de Vaderboks, een cadeau voor jonge vaders, opdat ook zij weten dat ze meetellen en gemakkelijker de eerste maanden doorkomen!

Kijk in je omgeving en je ziet het. Steeds meer van onze vrienden worden vader. Confronterend? Zeker. Mooi? Absoluut. Maar als het moment daar is en het vaderschap dient te worden gevierd, wat geef je zo’n kersverse vader dan eigenlijk? Waarom is er geen fatsoenlijk cadeau dat je vrienden kunt geven als ze vader worden?

Wie onderzoek doet naar een mooi kraamcadeau voor papa komt vooral bedrogen uit. Hooguit wat truttige pakketen. Maar is dat dan alles? Moet je opgeven? Zeker niet! Aanstaande vaders verdienen een tof cadeau voor hun fantastische prestatie, en wij hebben een kraamcadeau voor kersverse vaders gevonden wat daar rekening mee houdt. De Vaderboks!

De Vaderboks is een origineel cadeau voor vrienden, collega’s en familie, en is in feite een luxe doos vol verrassende hebbedingen, perfect om te geven aan de nieuwe vader in jouw omgeving – en ook precies op tijd voor Vaderdag trouwens. Zie het als een daddy to be cadeau of kraamcadeau voor papa, dat jij en je vrienden kunnen overhandigen aan hem onder het genot van een biertje. Een goede voorbereiding op het vaderschap!

Vaderboks cadeaubox kraamcadeau vader

Wat geef je een jonge vader cadeau? De Vaderboks.

Mannen die het vaderschap serieus nemen verdienen een serieus cadeau. De luxe doos is gevuld met tien producten die speciaal geselecteerd zijn om mannen door de eerste maanden van hun vaderschap heen te helpen. Denk daarbij aan multifunctionele oordopjes, het boek Tuurlijk schatje (hoe mannen vader worden in negen
maanden), een buidelbadcape en natuurlijk Papa Beer. De precieze inhoud is verder een verrassing.

Mannen willen niet uren over het internet struinen, zoekend naar een geschikt
cadeau. We willen echter wel iets van kwaliteit geven. Deze gecureerde collectie toffe, verrassende en handige producten zitten in een fraaie cadeaudoos en maken de aanstaande vader, schuine streep nieuwe vader écht blij.

De inhoud van de Vaderboks heeft een gezamenlijke waarde van 200 euro, maar de winkelprijs is slechts 95 euro. Koopje! Ga dus snel naar de officiële website van Vaderboks.

Vaderboks cadeaubox kraamcadeau vader

De vaderboks is ontwikkeld voor en door vaders:

“Als ervaren vaders hebben we de koppen bij elkaar gestoken en een verzameling leuke, verrassende en handige producten geselecteerd. Producten waar een aanstaande vader echt blij van wordt. Mooi verpakt en gemakkelijk om te geven. Dat is onze Vaderboks.”

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram