Jacquemus onthult eerste beelden van Nike Footwear-samenwerking

Jacquemus x Nike Air Humara sneakers

Jacquemus onthult eerste beelden van Nike Footwear-samenwerking

Een eerste blik op de Jacquemus x Nike Air Humara sneakers is hier. De samenwerkingscollectie moet eind juni te koop zijn.

Jacquemus x Nike Air Humara sneakers

Normaal belichten we dit topic niet, maar Nike heeft zijn nieuwste op vrouwen gerichte collectie aangekondigd met Jacquemus. Heren met een kleinere schoenmaat, koop deze fijn ogende sneakers gerust. De rest van ons, geniet van dit paar en kijk uit naar de ongetwijfeld nog op komst zijnde herenmodellen. We hebben nu een beeld van wat we kunnen verwachten van deze twee merken samen.

De collaboratieve capsule van Jacquemus en Nike medio mei 2022 voor het eerst benoemd, maar we hebben nu eindelijk een eerste echte blik op de sneakers.

“Met deze beelden in gedachten ontwierpen we atletische kleding voor dames met sensuele details en neutrale kleuren, samen met mijn eigen interpretatie van de Humara, mijn favoriete Nike-schoen”, zei Simon Porte Jacquemus toen hem werd gevraagd naar de inspiratie achter de sneakers.

Er zijn nu twee kleurstellingen van het ACG-geïnspireerde silhouet onthuld, die beide zijn voorbereid met trail-ready tooling en verhoogde kleurenpaletten. Jacquemus herwerkt het bovenwerk met een schonere esthetiek door de middenvoetpanelen glad te strijken met meer witruimte en kleine Swoosh-logo’s bedekt met een verhoogde metallic gouden afwerking.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)

Gestreepte banners over de hele basis zijn nog steeds aanwezig, maar zijn in aantal verlaagd en laten alleen het gezicht rond de kragen zien. De door wandelaars geïnspireerde zoolstukken eronder worden intact gehouden, aangezien de tussenzolen en buitenzolen consistent blijven met hun geribbelde randen.

Bekijk de aankomende beige en bruine kleurstellingen hieronder van dichtbij. Vanaf 28 juni zijn de Jacquemus x Nike Air Humara sneakers bij  Jacquemus verkrijgbaar. De verkoopprijs is nog niet bekend.

Jacquemus x Nike Air Humara sneakers

Jacquemus x Nike Air Humara sneakers

Post a Comment

#Volg ons op Instagram