Goodwood Festival of Speed 2022: debuut voor prototype van Polestar 5, de elektrische performance 4-deurs GT, en de Polestar 2 BST edition 270

Polestar 5 debuut Goodwood Festival of Speed 2022

Goodwood Festival of Speed 2022: debuut voor prototype van Polestar 5, de elektrische performance 4-deurs GT, en de Polestar 2 BST edition 270

Een prototype Polestar 5, elektrische performance 4-deurs GT en Polestar 2 BST edition 270 maken debuut tijdens Goodwood Festival of Speed 2022.

Polestar 5 debuut Goodwood Festival of Speed 2022

Fans van Polestar, de Zweedse fabrikant van elektrische auto’s, kunnen met smart uitkijken naar het Goodwood Festival of Speed ​​op 23 juni 2022. Het merk toont tijdens dit wereldberoemde Britse evenement namelijk niet alleen het bestaande gamma, maar ook een nieuwe high-performance versie van de Polestar 2 en een prototype van de Polestar 5.

“Goodwood is onze favoriete plek om nieuwe modellen te laten zien aan een enthousiast publiek”, zegt Polestar CEO, Thomas Ingenlath. “Dit jaar kijken we ernaar uit om de Polestar 5 de heuvel op te zien gaan! Ons Britse R&D-team levert geweldig werk en we zijn er trots op om in dit vroege stadium de eerste resultaten te laten zien.”

Het prototype van de Polestar 5 wordt tentoongesteld in de First Glance Paddock en gaat gedurende het event meerdere keren de heuvel beklimmen. De Polestar Precept, de concept car waarop de Polestar 5 is gebaseerd, is te zien op de hoofdstand van Polestar, samen met het elektrische roadster concept en de Polestar 2 BST edition 270.

Op de Electric Avenue zijn de nieuwste uitvoeringen van de Polestar 2 te bezichtigen. Polestar gaat dit jaar wederom testritten met de Polestar 2 mogelijk maken in Molecomb, vlak naast het evenemententerrein.

Polestar heeft in de afgelopen jaren tijdens dit iconische evenement verschillende auto’s geïntroduceerd, waaronder het prototype van de Polestar 1 in 2018 en de Experimental Polestar 2 in 2021. De limited edition Polestar 1 in de kleur Sun en de experimentele Polestar 2 zijn dit jaar samen met het prototype van de Polestar 5 aanwezig in de First Glance Paddock, en rijden tijdens het event ook de heuvel op.

Polestar komt ook met een nieuwe aflevering van de YouTube-documentaireserie “Precept: From Concept to Car”, die gaat over het proces van het creëren van het interieur van de productieauto.

Houd ons in de gaten voor meer nieuws rondom de nieuwe auto’s van Polestar.

Via Polestar NL

Post a Comment

#Volg ons op Instagram