Gillette Labs presenteert nieuw revolutionair scheersysteem tijdens ‘Eredivisie x Gillette One To Watch Awards’

GilletteLabs with Exfoliating Bar Scheersysteem

Gillette Labs presenteert nieuw revolutionair scheersysteem tijdens ‘Eredivisie x Gillette One To Watch Awards’

Start je dag moeiteloos met het nieuwe revolutionaire GilletteLabs with Exfoliating Bar Scheersysteem, dat nu verkrijgbaar is bij Kruidvat.

GilletteLabs with Exfoliating Bar Scheersysteem

Ochtendroutines in Nederland worden vanaf nu nog moeitelozer dankzij de nieuwste innovatie van GilletteLabs. Het nieuwe innovatieve scheersysteem werd onlangs officieel gepresenteerd tijdens de Gillette x Eredivisie One To Watch Award, die werd gewonnen door PSV-middenvelder Joey Veerman.

Gillette’s premium ‘Innovation Hub’, beter bekend als GilletteLabs, heeft iets bijzonders in petto voor de zich scherende man. Het merk heeft namelijk het eerste scheermes met ingebouwde exfoliërende strip in het handvat geïntroduceerd, waardoor scheren en exfoliëren in één moeiteloze beweging wordt gecombineerd. Dit zorgt ervoor dat iedere scheerbeurt moeitelozer wordt. Het slanke, premium metalen handvat is ontworpen om lang mee te gaan en komt bovendien met een levenslange garantie.

“GilletteLabs is baanbrekend”, zegt Anthony Van Dijk, Senior Director P&G Grooming France-Benelux. “We weten dat sommige mannen scheren een gedoe vinden. Nu niet meer.  Dit nieuwe scheersysteem van GilletteLabs combineert scheren en exfoliëren in één moeiteloze beweging.  Je krijgt de technologie van wereldklasse die je van Gillette mag verwachten, samen met een prachtig design voor de perfecte combinatie van vorm en functie. We veranderen een saaie taak in een ritueel om van te genieten.”

De nieuwe exfoliërende strip maakt een pad vrij op de huid nog voor de mesjes. Daarnaast is het nieuwe scheersysteem voorzien van Gillette’s toonaangevende technologie met 5 mesjes voor een moeiteloze, comfortabele scheerbeurt. Het prachtig ontworpen metalen handvat wordt geleverd met een magnetische docking-standaard om het scheerapparaat veilig rechtop te houden, wat betekent dat het scheerapparaat er niet alleen geweldig uitziet op de wastafel, maar ook de scheermesjes volledig laat drogen.

GilletteLabs with Exfoliating Bar Scheersysteem wijnaldum

 

One To Watch Party & Gini Wijnaldum

Na grootschalige lanceringen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is nu Nederland, als eerste land binnen de EU, aan de beurt. De lancering van de GilletteLabs with Exfoliating Bar Scheersysteem is al groots gevierd met de Gillette One To Watch Party – supported by Eredivisie, een exclusief feest dat plaatsvond in 16 mei in Club AIR, Amsterdam. Op deze avond werd het nieuwe scheersysteem voor het eerst gebruikt door Eredivisiespelers en influencers in de pop-up barbershop verzorgd door Lenny Razorsharp. Eveneens werd het nieuwe gezicht van Gillette gepresenteerd: Georginio Wijnaldum.

“Ik ben zo trots om het nieuwe gezicht van Gillette in Nederland te zijn,” aldus Wijnaldum. “Gillette is voor mij een legendarisch merk, een merk waar ik van hou vanwege haar producten, haar geschiedenis, en natuurlijk vanwege haar verbondenheid met sport en het voetbal. In het bijzonder vind ik het erg leuk dat ze een samenwerking zijn aangegaan met de Eredivise waar mijn carrière is begonnen. Het is een hele eer om toe te treden tot de lange lijst van topspelers die met Gillette hebben samengewerkt.”

“Als merkambassadeur had ik de eer om als een van de eersten het nieuwe GilletteLabs scheermes met exfoliërende strip te testen. Het scheert zo moeiteloos dat ik mannen echt kan aanraden het eens te proberen.”

GilletteLabs with Exfoliating Bar Scheersysteem - gillette one to watch joey veerman

 

Ondertussen waren veelbelovende Eredivisiespelers in de race voor de One To Watch Award, die uiteindelijk werd uitgereikt aan Joey Veerman van PSV. Volgens de jury hét talent dat het afgelopen seizoen uitblonk in prestaties en sportiviteit. De presentatie van de Gillette One To Watch Party werd verzorgd door oud Oranje-international Anouk Hoogendijk en ESPN-analyticus en oud-profvoetballer Kenneth Perez, met livemuziek van DJ-duo Lucas & Steve.

Naast de lancering van het scheersysteem introduceert GilletteLabs ook een nieuwe lijn huidverzorgingsproducten: Snel Afspoelbare Scheerschuim, Snel Schuimende Scheergel en Snel Absorberende Hydraterende Crème. Speciaal ontwikkeld voor soepele beweging en een zachte huid, die alles geeft wat mannen nodig hebben voor een moeiteloze scheerbeurt.

GilletteLabs with Exfoliating Bar Scheersysteem

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram