TRAILER: Regisseur Jordan Peele is terug met nieuwe horrorfilm ‘Nope’

Jordan Peele horrorfilm Nope trailer

TRAILER: Regisseur Jordan Peele is terug met nieuwe horrorfilm ‘Nope’

Regisseur Jordan Peele is terug met de nieuwe horrorfilm Nope, met Daniel Kaluuya in de hoofdrol. De film draait vanaf 11 augustus exclusief in de bioscoop.

Oscar-winnaar Jordan Peele zette het moderne horrorgenre op zijn kop met de films Get Out en daarna Us. Nu geeft hij een nieuwe draai aan zijn nieuwste horroravontuur, de bioscoopfilm Nope

In de film werkt Peele opnieuw samen met Oscar-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die bijgestaan wordt door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en de voor een Oscar genomineerde Steven Yeun (Minari, Okja). Zij spelen de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië, gelegen aan een eenzame bergkloof, waar ze een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen.

De nieuwe horrorfilm, waarin ook Michael Wincott (Hitchcock, Westworld) en Brandon Perea (The OA, American Insurrection) te zien zijn, is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele en geproduceerd door Ian Cooper (Us, Candyman) en Jordan Peele voor Monkeypaw Productions. De film wordt wereldwijd uitgebracht door Universal Pictures.

NOPE draait vanaf 11 augustus a.s. exclusief in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram