MUST VISIT: Hét juwelen-event van Nederland ‘Het Juweel’ presenteert 17 t/m 19 juni ook bijzondere horloges

Het Juweel in Sparrendaal dijkman watches

MUST VISIT: Hét juwelen-event van Nederland ‘Het Juweel’ presenteert 17 t/m 19 juni ook bijzondere horloges

Het Juweel in Sparrendaal is hét juwelen-event van Nederland en presenteert ook bijzondere horloges. Van 17 t/m 19 juni zijn wij welkom in Driebergen.

Het Juweel Sparrendaal Driebergen 2022

Voor de vele liefhebbers onder onze lezers op het gebied van bijzondere sieraden, juwelen én horloges, hebben we een hele fraaie event-tip. In het weekend van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni 2022 vind je namelijk onder de rook van Amersfoort en Utrecht hét juwelen-event van Nederland. De historische Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen is dan het decor van Het Juweel. Op welke dagen kom jij naar dit must visit evenement?

Het Juweel keert dit jaar terug naar de prachtige locatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen, normaliter veelal de plek voor memorabele momenten zoals trouwerijen. De komst van Het Juweel zal echter eveneens een bijzonder moment markeren, aangezien fijnproevers op het gebied van sieraden en juwelen hier volledig in hun element kunnen zijn. En hoewel de naam van het evenement anders doet vermoeden, worden er op deze verkoopexpositie juist ook horloges gepresenteerd. Naast vintage uurwerken kom je hier eveneens de laatste creaties tegen van gerenommeerde horlogemakers.

In ieder geval onderstaande horlogespecialisten verwelkomen je graag ter kennismaking.

Enjoy Times Watches

Tijd krijgt een nieuwe dimensie bij Enjoy Times Watches uit Eindhoven, die onder andere de exclusieve ontwerpen van CYRUS Watches presenteren.

Meester-horlogemaker Jean-François Mojon bedacht een uniek mechaniek waarbij de tourbillon op de verticale as staat en elke minuut een volledige rotatie maakt. Uren en minuten worden apart getoond. Dit is dankzij de transparante wijzerplaat goed te zien. Een nieuwe aanwinst voor jouw collectie?

Het Juweel in Sparrendaal

Dijkman Watches

Holke Dijkman is het gezicht achter Dijkman Watches uit Lelystad. Na een opleiding aan de Horlogemakers Vakschool in Hoorn werkte hij als horlogemaker voor de gerenommeerde merken Christiaan van der Klaauw en Van der Gang Watches. Alle opgedane kennis, gecombineerd met zijn ervaring als optisch en mechanisch instrumentmaker in het leger en als gereedschapsmaker, hebben geleid tot een horloge met ongekende specificaties. Welke Nederlandse designs trekken jouw oog?

Het Juweel in Sparrendaal dijkman watches

Eysink Watches

Van eigen bodem zijn ook de horloges die Eysink Watches uit Almere brengt. In drie jaar tijd ontwikkelden de drie oprichters van het merk een eigen lijn waarbij geen concessies werden gedaan aan de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap. De handgemaakte uurwerken kregen daarom een uurwerk van Zwitserse makelij. Het resultaat: een kwalitatief hoogwaardig horloge met een elegante en tijdloze uitstraling. Iets voor om jouw pols?

Naast bovenstaande horlogespecialisten zijn uiteraard tevens juweliers en edelsmeden aanwezig met nog meer bijzondere horloges, alsook sieraden, juwelen en zilverobjecten.

Het Juweel in Sparrendaal

Tours

Dagelijks worden er voor bezoekers gratis rondleidingen gegeven door juwelenexpert Anita Veenendaal. In een half uur praat zij men bij over de diverse juwelenstijlen, edelstenen en kwaliteitskenmerken van sieraden. De bijzondere techniek van mechanische horloges komt eveneens aan bod.

Het Juweel in Sparrendaal Tickets & Info

Wanneer: Vrijdag 17 juni t/m zondag 19 juni 2022
Vrijdag geopend van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur
Waar: Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen
Tickets: Entreekaart aan de kassa € 15,00. Dagkaart met korting € 12,50 en entreekaart voor twee personen € 20,00 online te koop via Juwelenbeurs.nl.

Het Juweel Sparrendaal Driebergen 2022

Post a Comment

#Volg ons op Instagram