TRAILER: ‘Predator’ filmreeks krijgt een prequel met ‘Prey’

Prey trailer prequel Predator

TRAILER: ‘Predator’ filmreeks krijgt een prequel met ‘Prey’

De Predator-filmreeks krijgt een prequel met de film Prey. Bekijk nu de eerste trailer van de scifi-actiefilm die op 5 augustus uitkomt bij Hulu.

De eerste trailer voor Prey, het door Dan Trachtenberg geregisseerde volgende hoofdstuk in de Predator-franchise, is officieel gearriveerd. We gaan terug in de tijd en leren meer over deze buitenaardse jagers.

De twee minuten durende previewclip voor de actiethriller plaatst ons 300 jaar terug in het verleden, wanneer een Predator de mensen van de Comanche Nation bedreigt. Onder hen wordt een felle jonge vrouw genaamd Naru een centraal punt in het complot, terwijl ze op jacht gaat naar het mysterieuze wezen dat zich op haar kamp richt. Uiteindelijk moet de dappere jager het opnemen tegen de wrede buitenaardse vijand in een epische krachtmeting.

Trachtenberg regisseert het project op basis van een script geschreven door Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone). De film is geproduceerd door John Davis, Jhane Myers en Marty Ewing, met uitvoerende producenten Lawrence Gordon, Ben Rosenblatt, James E. Thomas, John C. Thomas en Marc Toberoff.

Filmmakers waren “geëngageerd om een ​​film te maken die een nauwkeurig beeld geeft van de Comanche en een niveau van authenticiteit brengt dat trouw blijft aan de inheemse volkeren”, zoals opgemerkt door 20th Century Studios. De cast bestaat bijna volledig uit Native en First Nations-talent, waaronder Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush en Julian Black Antelope.

Prey gaat op 5 augustus in première bij streamingdienst Hulu. Bekijk de officiële trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram