GREEN ROOM x BLACK BANANAS collab klinkt als muziek in de oren

GREEN ROOM x BLACK BANANAS like mike

GREEN ROOM x BLACK BANANAS collab klinkt als muziek in de oren

De nieuwe GREEN ROOM x BLACK BANANAS collabo klinkt als muziek in de oren. Koop nu de tracksuit van het streetwearmerk en DJ Like Mike’s muzieklabel.

GREEN ROOM x BLACK BANANAS like mike

Wat ontstaat er als je twee creatieve geesten met een heldere visie laat samenwerken? Juist, een samenwerking waar muziek in zit. Wesley Balnikker van sports-inspired streetwear label BLACK BANANAS en DJ Like Mike met zijn muziek label GREEN ROOM slaan de handen ineen. Het resultaat is een limited edition trainingspak dat sinds kort exclusief online beschikbaar is.

Wie een blik werpt op het zwart met neongroene GREEN ROOM x BLACK BANANAS design, ziet iets dat op een positieve manier opvalt. De samenwerking in kwestie gaat voor diens inspiratie terug naar de beginjaren van muziekfestival Tomorrowland (BE). Terwijl BLACK BANANAS aan de vooravond van de Nederlandse streetwear scene stond, ontstond in Antwerpen een vriendschap tussen gelijkgestemde creatieve rebellen. De liefde voor mode en muziek bleek de voedingsbodem voor een diepe band binnen een bijzondere vriendengroep.

Nu, twaalf jaar later, is de vriendengroep nog steeds actief in de scene. De vrienden zijn vanaf het begin betrokken bij het groeiende succes van BLACK BANANAS en dat van Like Mike, die als veelgevraagd DJ de wereld over reist. Deze vriendschap wordt nu bezegeld met een eerste samenwerking waarin muziek en mode samenkomen.

GREEN ROOM x BLACK BANANAS tracksuit

The lucky few die de hand weten te leggen op deze exclusieve tracksuit, worden verrast met een nog niet uitgebrachte track van Like Mike tijdens het openmaken van de cadeaubox. Wesley: “De inspiratie voor dit pak komt gedeeltelijk uit de voetbalwereld. De band op de mouw is geïnspireerd op een aanvoerdersband en staat symbool voor iemand die de leiding neemt.” Die rol van voorhoedespeler is Wesley en Like Mike niet vreemd. Net als BLACK BANANAS, staat GREEN ROOM voor stoere, opvallende designs. De eigenaar van BLACK BANANAS vervolgt: “Dj Like Mike is zelf het toonbeeld van een opvallend en stoer persoon.”

GREEN ROOM x BLACK BANANAS like mike

Like Mike, die het trainingspak al een aantal keer droeg tijdens optredens, beschrijft de exclusieve tracksuit als perfecte outfit voor verschillende gelegenheden. “Dit pak zit heerlijk, ik draag het zelf geregeld en heb er ook al in opgetreden. Het zit perfect voor verschillende gelegenheden. Het ziet er hedendaags uit en combineert street fashion met athleasure op een elegante manier.” De wereldberoemde DJ ziet deze collab als kans om zijn liefde voor mode met zijn eigen fans en de community van BLACK BANANAS te delen. “Ik ben erg te spreken over de mooie kwaliteit van BLACK BANANAS en Wesley’s oog voor detail,” aldus Like Mike.

De exclusieve GREEN ROOM x BLACK BANANAS tracksuits zijn nu verkrijgbaar voor €179,95 via de website van BLACK BANANAS en Like Mike GREEN ROOM, in maten van XS tot XXL.

 

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram