Belangrijkste zwembroeken trends 2022 voor heren op een rij

zwembroeken trends 2022

Belangrijkste zwembroeken trends 2022 voor heren op een rij

De belangrijkste zwembroeken trends 2022 voor heren hebben we voor je op een rij gezet. Ga je voor klassiek, tropisch, militair of sportief?

zwembroeken trends 2022

Met de zomerse tripjes richting Ibiza, Zuid-Frankrijk of Caraïben op komst, is het de hoogste tijd om de zwemgardarobe op orde te maken. Welke zwembroeken trends 2022 je kunt meenemen in jouw zoektocht naar nieuwe zwemshort? Lees maar mee.

Ongeacht of je er warm van wordt of niet, aan het strand en bij het zwembad is het toch ook wel een beetje zien en gezien worden. Het is dus niet alleen raadzaam om een gezonde kleur te hebben en fit te zijn, ook de zwembroek mag van een aangenaam en up-to-date design zijn.

Hieronder vind je enkele van de belangrijkste zwembroeken trends 2022 voor heren. Welke trekken jouw aandacht?

Military jungle

Een heren zwembroek met een militair patroon, en dan jungle in het bijzonder, zal deze zomer zeker niet misstaan. We zagen het eerder al bij merken als Valentino, maar ook andere merken zullen deze zomer een goede slag slaan met zwembroeken met camouflagepatroon. Maar let op, andere groentinten en beige zijn ook zeker niet verkeerd.

Tropisch

Wie naar de tropen graat kan niet om ten minste één tropisch ogende zwembroek hun. Dit betekent bijvoorbeeld bloemen en fijne felle kleuren, zoals oranje, geel en groen, eventueel in een colorblock-optie. Hoe dan ook, je moet fris en fruitig ogen tijdens de vakantie. Ben je bovendien een beetje gebruind, dan ben je niet te missen.

Vernieuwde klassiekers

Deze heren zwembroeken trend van 2022 betekent een terugkeer van de klassieke zwembroek – die eigenlijk nooit weg is geweest, maar – die voorzien is van een nieuw jasje. Denk aan de kleuren maritiem blauw, rood en wit, waarbij strepen mogen terugkomen op horizontale of verticale wijze. Spot je echter bijvoorbeeld een mooie Calvin Klein zwembroek in deze kleuren, maar met geometrische ruit of print, dan kun je die gerust meenemen naar de kassa.

Sportief

Hate it or love it, maar de sportieve zwembroek is deze zomer ook weer van de partij. Binnen de zwembroeken trends 2022 maakt de zwemshort met kortere pijp weer zijn opwachting. Deze retrolook zorgt ervoor dat de kuit- en bovenbeenspieren optimaal in de zon zullen glinsteren. Betekent overigens niet dat deze zwembroeksoort exclusief is weggelegd voor de sportschooltypes. Draag deze zwemshort gerust als jouw versie van het adonislijf iets lichter of iets zwaarder is.

Los van de bovengenoemde zwembroeken trends 2022 hierboven is het ook raadzaam om te kijken naar hoe jouw zwemboxer in elkaar steekt. Zo is het handig om rekening te houden met eventueel afsluitbare zakjes, biezen en koorden. Met andere woorden, kijk ook naar de praktische zaken en niet alleen naar het uiterlijk.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram