TRAILER: Idris Elba probeert een dodelijke leeuwenaanval te overleven in ‘Beast’

Idris Elba Beast trailer

TRAILER: Idris Elba probeert een dodelijke leeuwenaanval te overleven in ‘Beast’

Idris Elba moet een dodelijke leeuwenaanval overleven in Beast. Bekijk de trailer van de bloedrode thriller en bekijk de film augustus in de bioscoop.

Universal Pictures bracht onlangs de officiële trailer uit voor de aankomende survivalthriller Beast, met in de hoofdrol Idris Elba.

Elba speelt de rol van Dr. Nate Daniels, een kersverse echtgenoot die terugreist naar Zuid-Afrika, waar hij zijn vrouw voor het eerst ontmoette, met zijn twee dochters: de 18-jarige Meredith (Iyana Halley) en de 13-jarige oude Norah (Leah Sava Jeffries). Daar bezoeken ze een wildreservaat gerund door familievriend en natuurbioloog Martin Battles (Sharlto Copley), waar de zaken een bloedige wending nemen.

“Wat begint als een reis van genezing, verandert in een angstaanjagende strijd om te overleven wanneer een leeuw, een overlevende van bloeddorstige stropers die nu alle mensen als de vijand ziet, hen begint te besluipen”, luidt de officiële synopsis. De trailer geeft een voorproefje van de chaos die ontstaat, met clips die een dorp onthullen dat is afgeslacht door de meedogenloze leeuw en Elba die vecht tegen het wrede dier zelf.

Beast is geregisseerd door Baltasar Kormákur, die eerder aan het roer stond van Everest, gebaseerd op een script geschreven door Ryan Engle uit een origineel verhaal van Jaime Primak Sullivan. Sullivan is uitvoerend producent van het project samen met Bernard Bellew.

Beast gaat medio augustus in première in de bioscoop. Bekijk de officiële trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram