GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor ‘Jurassic World: Dominion’ met Chris Pratt

Jurassic World- Dominion kaarten bioscoop winnen

GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor ‘Jurassic World: Dominion’ met Chris Pratt

Jurassic World: Dominion is de nieuwe film met Chriss Pratt, en wij geven kaarten & unieke merchandise weg. Lees snel verder, doe mee en maak kans.

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic Park-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden in Jurassic World: Dominion vergezeld door Oscar-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill, bekend van de legendarische filmreeks. Wil je erbij zijn? Wij geven bioscoopkaarten en unieke merchandise weg!

Verwacht binnenkort een groots en adembenemend avontuur in de bioscoop, gefilmd op diverse prachtige locaties over de hele wereld. Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

 

Win bioscoopkaarten voor Jurassic World: Dominion WINACTIE Jurassic World: Dominion

Win twee gratis bioscooptickets voor deze spannende blockbuster. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘dino’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten en unieke filmmerchandise voor twee, bestaande uit o.a. toffe shirts.

Succes!

Meedoen kan tot 6 juni en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram