Kleding voor heren: vijf tips voor de man die wel wat advies kan gebruiken

Kleding voor heren: vijf tips voor de man

Kleding voor heren: vijf tips voor de man die wel wat advies kan gebruiken

Op zoek naar herenkleding tips? Wij hebben een vijftal tips op een rij gezet voor de man die wel wat advies kan gebruiken op dit gebied.

Kleding voor heren: vijf tips voor de man

Laten we eerlijk zijn, te veel mannen zijn nog niet voldoende bezig met fashion en hoe ze voor de dag komen. Men houdt het te vaak bij de basis – een goede spijkerbroek, een t-shirt, misschien een overhemd met knoopjes en als ze zin hebben iets speciaals. Gelukkig zijn er manieren om je look op te frissen en wat variatie in je garderobe aan te brengen zonder veel geld uit te geven of een slaaf van de mode te worden. Hier zijn vijf tips:

1. Doe kleren weg die je niet draagt.

Als je iets al zes maanden niet hebt gedragen, is de kans groot dat je het nooit meer zult dragen. Doneer het of verkoop het en verdien wat extra geld. Er zijn tegenwoordig genoeg opties (bijvoorbeeld Vinted, Marktplaats) om je kleding voor een mooie prijs te verkopen. Als je dat niet de moeite waard vindt, dan heb je altijd mogelijkheden om bij lokale organisaties je kleding gratis weg te geven.

Deze organisaties kunnen zelf bepalen in hoeverre ze de kledingstukken willen doorverkopen of recyclen.

2. Vind je eigen stijl.

Kijk eens naar wat beroemdheden of andere stijlvolle mensen dragen en geef er je eigen draai aan. Kopieer ze niet precies, maar gebruik ze als inspiratie. Het verschilt ook per persoon hoe je het liefst je kleding draagt. Sommige mannen houden van oversized, terwijl anderen slim-fit willen.

3. Weet welke kleuren jou goed staan.

Sommige kleuren staan gewoon niet bij bepaalde huidskleuren of haarkleuren. Zoek uit wat jou het beste staat en blijf bij die kleuren. Op dit moment zijn oversized shirts de way to go! Oversized shirts zijn bekend om ultieme draagcomfort en de stoere looks. Een oversized shirt is dus een onmisbaar kledingstuk om in je garderobe te hebben!

4. Accessoires kan een groot verschil maken.

Een goede riem, horloge of zonnebril kan een outfit echt opfleuren. Investeer in een paar sleutelstukken die je bij meerdere outfits kunt dragen.

5. Vraag hulp aan een vriend

Als je het echt moeilijk hebt, vraag dan een vriend of familielid met goede smaak om je te helpen een paar outfits samen te stellen. Ze zullen je graag helpen en je zult uiteindelijk nieuwe kleren hebben die je ook echt graag draagt.

Conclusie

Je hebt niet veel kleren nodig om er goed uit te zien. Een paar goed gekozen stukken zijn voldoende. Benieuwd naar de laatste modetrends voor heren? Bekijk dan de website van Twinlife en laat je inspireren door het uniek en gevarieerd assortiment met grote maten herenkleding!

Kleding voor heren: vijf tips voor de man

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram