TRAILER: Eerste volledige trailer Marvel’s ‘Thor: Love and Thunder’ eindelijk hier

Thor: Love and Thunder trailer

TRAILER: Eerste volledige trailer Marvel’s ‘Thor: Love and Thunder’ eindelijk hier

De eerste volledige Thor: Love and Thunder trailer is eindelijk door Marvel vrijgegeven en we hebbeb een betere blik op Christian Bale en Russel Crowe.

Zoals eerder aangekondigd heeft Marvel de langverwachte officiële Thor: Love and Thunder trailer vandaag onthuld. De previewclip geeft fans een beter beeld van de terugkeer van Natalie Portman’s Jane Foster en haar nieuwe Mighty Thor-mantel. Tevens zien we hoe zij en Chris Hemsworth’s Thor de nieuwe machtsdynamiek ontdekken.

Ook krijgt het publiek dankzij de nieuwe trailer een beter beeld van Christian Bale als de titulaire schurk Gorr the God Butcher en Russell Crowe’s vertolking van Zeus. In de vorige teaser-trailer zagen fans de terugkeer van Chris Pratt en Dave Bautista voor delen van de film.

In het vierde deel van de franchise begint Thor aan een reis om innerlijke vrede te vinden, maar zijn zoektocht wordt onderbroken wanneer Gorr the God Butcher de uitroeiing van goden nastreeft. Hij schakelt Tessa Thompsons koningin Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster in om op een kosmisch avontuur te gaan om Gorr te stoppen.

Bekijk de nieuwe Thor: Love and Thunder trailer bovenaan en check de film vanaf 6 juli in de bioscoop.

Klik hier voor jouw Disney+!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram