GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor ‘Top Gun: Maverick’ met Tom Cruise

GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor ‘Top Gun: Maverick’ met Tom Cruise

Top Gun: Maverick is de nieuwe film met Tom Cruise, en wij geven kaarten & unieke merchandise weg. Lees snel verder, doe mee en maak kans.

Tom Cruise is terug als Pete “Maverick” Mitchell in de nieuwe bioscoopfilm Top Gun: Maverick. De vervolgfilm op de klassieker Top Gun uit 1986 draait vanaf deze week in de Nederlandse bioscoop, en wij geven tickets en unieke merchandise weg. Doe jij mee?

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

De cast bestaat naast Cruise uit o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

Top Gun: Maverick draait vanaf 24 mei a.s. alleen in de bioscoop in IMAX, Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

 

TOP GUN: MAVERICK win bioscoop kaarten poster nl WINACTIE Top Gun: Maverick

Win twee gratis bioscooptickets voor deze razendsnelle actiefim. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘topgun’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten en unieke filmmerchandise voor twee, bestaande uit o.a. toffe shirts.

Succes!

Meedoen kan tot 27 mei en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram