FOTOGRAFIE: Nieuwe manieren om je creativiteit te kunnen uiten

fotografie foto canvas fotoboek

FOTOGRAFIE: Nieuwe manieren om je creativiteit te kunnen uiten

Op zoek naar nieuwe manieren om je creativiteit te kunnen uiten met fotografie? Denk eens aan foto’s op canvas of een waar fotoboek opstellen.

fotografie foto canvas fotoboek

Toen de pandemie ons in 2020 trof, moesten we allemaal ons leven omgooien en anders gaan indelen. Voor velen betekende dit dat zij op creatieve wijze zichzelf bezig moesten zien te houden in en rondom huis. Een enkele ontdekte fotografie, en mag zich inmiddels een ervaren amateur noemen. Zoek jij nog naar een creatieve hobby? Denk aan foto’s maken van alle pracht en praal die het leven te bieden heeft.

En als je fotografie hebt omarmd, ontdek dan onderstaande manieren om foto’s van een bijzonder randje te voorzien en te vereeuwigen.

Foto’s op canvas hebben

Normaal gesproken laten we onze foto’s op een gewenst formaat uitprinten en zetten we ze in leuke lijstjes om de bij de haard te plaatsen of aan de muren te hangen. Er is echter nog een andere manier. Je kunt namelijk ook kiezen voor een foto canvas.

Je foto wordt afgedrukt op een gespannen doek dat van 100% polyester gemaakt is. Hierbij heb je de keus uit enkele foto’s of een mozaïek raster. Wanneer je jouw foto’s hebt laten drukken, kan het volgende creatieve gedeelte beginnen. Nu is het tijd om een fotolijst te kiezen die bij jouw interieur past. Je kunt kiezen uit zwarte en witte lijsten, en dat is fijn. Je kunt zwart en wit immers vrijwel overal mee combineren. Wanneer dit klaar is, kun je de lijsten zelf gemakkelijk ophangen. Zo kun je ervoor kiezen om de wanden in de woonkamer, slaapkamers of juist de gangen te versieren.

fotografie foto canvas fotoboek

Fotoboek opstellen

Naast het versieren van de wanden met al je favoriete foto’s, kun je er ook voor kiezen om een nieuwe fotoboek in elkaar te zetten. Met een fotoboek kun je al jouw mooie herinneringen telkens opnieuw beleven. Het leuke hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoe je het boek indeelt en waar alle foto’s geplaatst worden. Daarnaast is het een leuke activiteit om samen met je dierbaren in de fotoboeken te duiken. Ook zij zullen ervan genieten foto’s te zien van hun babytijd of juist foto’s van hun jongere ouders. Je kunt het boek voor jezelf opstellen, maar je kunt het natuurlijk ook cadeau doen. Tot slot heb je de optie om het boek volledig te laten printen.

Kortom, je kunt een creatieve activiteit creëren door al je favoriete foto’s op canvas te laten printen en zelf op te hangen. Daarnaast kun je zelf een fotoboek opstellen met de kinderen of eventueel volledig laten printen.

fotografie foto canvas fotoboek

Post a Comment

#Volg ons op Instagram