TRAILER: Bekijk de eerste 8 minuten van ‘Stranger Things’ seizoen 4

eerste 8 minuten van Stranger Things seizoen 4 Volume one kijken

TRAILER: Bekijk de eerste 8 minuten van ‘Stranger Things’ seizoen 4

Bekijk de eerste 8 minuten van Stranger Things seizoen 4 Volume one. Het vierde seizoen trapt op 27 mei af bij Netflix.

Een week voorafgaand aan de langverwachte terugkeer van Stranger Things, heeft Netflix de eerste acht minuten van seizoen vier uitgebracht in een nieuwe sneak peek-clip.

In de voorvertoning probeert Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) routinetests uit te voeren op een ander bovenmenselijk kind in dezelfde faciliteit als waar Eleven (Millie Bobby Brown) werd vastgehouden. De intro belooft een seizoen waarbij we op het puntje van de stoel zullen zitten.

De visual onthulde ook dat het seizoen in twee delen zal worden uitgebracht: het eerste deel, dat op 27 mei arriveert, zal zeven van de negen afleveringen bevatten, en het tweede deel, dat op 1 juli verschijnt, biedt de resterende twee afleveringen.

Met name de afleveringen van dit seizoen zijn veel langer dan voorgangers, en de meeste klokken in op 75 minuten. Aflevering 7 duurt 98 minuten, aflevering 8 duurt 85 minuten en aflevering 9 duurt twee en een half uur, volgens Tudum, de fanwebsite van Netflix.

In seizoen vier zien we de terugkeer van Brown, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Joe Keery, Charlie Heaton, Sadie Sink, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono en Brett Gelman . Daarnaast zal het nieuwe seizoen verschillende nieuwe personages verwelkomen, waaronder Robert Englund als Victor Creel, Jamie Campbell Bower als Peter Ballard, Eduardo Franco als Argyle en Joseph Quinn als Eddie Munson.

Bekijk de eerste acht minuten van Stranger Things seizoen vier Volume One bovenaan en check Netflix vanaf 27 mei. Stranger Things seizoen vier Volume Two bekijk je dus vanaf 1 juli.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram