Nieuwe BACARDÍ Aged Rum Cocktails zijn kant-en-klaar voor jouw feestje

BACARDI Aged Rum Cocktails

Nieuwe BACARDÍ Aged Rum Cocktails zijn kant-en-klaar voor jouw feestje

BACARDÍ maakt het nu nog makkelijker om jouw huisfeestje naar het volgende niveau te tillen met de gloednieuwe, kant-en-klare Aged Rum Cocktails.

BACARDI Aged Rum Cocktails

Van knusse diners tot eindeloze rooftop parties, met de lancering van de premium Aged Rum Cocktails maakt BACARDÍ het voor iedereen mogelijk om bartender kwaliteit cocktails te serveren. Een mooi glas, garnering en wellicht wat ijs, en je serveert cocktailbarkwaliteit cocktails.

Met de introductie van Aged Rum Cocktails maakt BACARDÍ Rum het ons nog makkelijker om onze in-home feestjes met vrienden naar een hoger niveau te tillen. De drie premium, kant-en-klare cocktails zijn namelijk gemaakt door enkele van de meest getalenteerde bartenders ter wereld. We hoeven de cocktail alleen nog maar te koelen en uit te schenken over ijs, en binnen no time verwennen we onze gasten met een tropische, premium bar-quality cocktail.

De cocktails zijn gemaakt met de bekroonde premium aged rums van BACARDÍ en beschikbaar in drie Caribische smaken:

    • Caribbean Espresso Rumtini is een zachte variant op de klassieke; lekker bitter en zoet met aroma’s van kolanoten en vanille, en toetsen van koffie en donkere chocolade.
    • In de Roasted Pineapple Rum Punch proef je de zoete en herkenbare smaak van ananas en de subtiele hint van vanille van de aged rum; Een verrassende en soepele combinatie.
    • De derde variant is Toasted Coconut Colada, waarin tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd is met een hint van dulce de leche; Als je deze cocktail met je ogen dicht drinkt, waan je je zo in de Caraïben.

De nieuwe BACARDÍ Aged Rum Cocktails zijn vanaf half april verkrijgbaar in jouw lokale supermarkt. De adviesverkoopprijs is € 2,99,- per 200ml flesje.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram