Sony’s LinkBuds zijn de ideale earphones voor tijdens het sporten, reizen of op de bank

Sony LinkBuds earphones

Sony’s LinkBuds zijn de ideale earphones voor tijdens het sporten, reizen of op de bank

De Sony LinkBuds zijn de ideale earphones voor tijdens het sporten, reizen of op de bank. Ze zijn bovendien gemaakt van gerecycled plastic!

Sony LinkBuds earphones

Op kantoor, in de keuken, tijdens het sporten of in de trein, met de Sony LinkBuds geniet jij overal en altijd van je favoriete muziek zonder je afgesloten te voelen van de wereld om je heen. Met deze speciale oordopjes ben je buiten dan ook gewoon safe, want naast de muziek hoor je ook gewoon aankomend verkeer terwijl je bijvoorbeeld op de fiets zit. 

De comfortabele oortjes van Sony komen met een speciaal ontwerp. Ze gaan namelijk niet direct je gehoorgang in, waardoor je niet volledig wordt afgesloten van je omgeving en dus veel meer omgevingsgeluid blijft horen. Ze zullen iets minder stevig in je oren aanvoelen, maar daar is binnen het ontwerp aan gedacht. Qua pasvorm en comfort zitten ze helemaal goed, waarbij ze zo compact en licht zijn dat je ze amper voelt zitten. Perfect dus voor dagelijks gebruik!

Wat overigens erg handig is bij dit gebruik, is dat als jij een gesprek aangaat met iemand terwijl je de LinkBuds in hebt, de muziek automatisch pauzeert en het omgevingsgeluid wordt versterkt. Ideaal bijvoorbeeld als je iemand tegenkomt terwijl je de handen vol hebt met boodschappentassen of je bij een stoplicht staat met de fiets. Geen zorgen dat je onhandige handelingen moet verrichten waarbij je een oordopje kwijtraak.

Sony LinkBuds earphones

Met de Sony Headphones Connect-app op je smartphone kun je allerlei zaken personaliseren. Geef aan wat jouw voorkeur is voor wat betreft de geluidsweergave via een equalizer en geniet optimaal van de muziek. De earphones beschikken verder over nog meer slimme functies, zoals spraakassistent en een 360 graden audio feature.

Son’y earphones hebben tot slot tevens een milieubewust randje, aangezien ze zijn vervaardigd uit gerecycled plastic. Wie een beetje groen denkt heeft dus een extra reden om voor deze oordopjes te kiezen.

De Sony LinkBuds zijn nu verkrijgbaar voor €180.

Sony LinkBuds earphones

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram