TRAILER: Darth Vader is terug in nieuwe ‘Obi-Wan Kenobi’ trailer

nieuwe Obi-Wan Kenobi trailer

TRAILER: Darth Vader is terug in nieuwe ‘Obi-Wan Kenobi’ trailer

Darth Vader is terug in de nieuwe Obi-Wan Kenobi trailer. De nieuwe Star Wars-serie verschijnt binnenkort bij Disney+.

Vandaag is het 4 mei, ofwel May the 4th, onder liefhebbers beter bekend als Star Wars Day. En in het teken hiervan heeft Disney een gloednieuwe Obi-Wan Kenobi trailer uitgebracht.

De nieuwe Star Wars-serie verschijnt deze maand bij Disney+ en betekent de terugkeer van Ewan McGregor in het Star Wars-universum. De show, geregisseerd door Deborah Chow, zal daarnaast ook acteur Hayden Christensen terugbrengen als Anakin Skywalker, a.k.a. Darth Vader. De aankomende serie zal ons een rematch brengen tussen de twee legendes, en de nieuwe previewclip adresseert deze strijd voor het eerst kort.

De Obi-Wan Kenobi trailer toont meer van wat we kunnen verwachten van de serie die exclusief wordt uitgebracht Disney+. Zo is het helder dat de Inquisitors per sé Obi-Wan willen vangen. Met name de ambitieuze Inquisitor Reva jaagt op de Jedi-meester en is doet er alles aan hem te vangen.

Disney en Lucasfilm laten in de trailer ook zien hoe Obi-Wan waakt over een jonge Luke Skywalker. Het verhaal van Obi-Wan zal zich verder niet alleen op Tatooine afspelen. Verre van zelfs..

Bekijk de nieuwe Obi-Wan Kenobi trailer bovenaan en check de serie met ingang van 27 mei bij de streamingdienst.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram