Paramount+ bevestigt dat er een nieuwe ‘Jackass’-serie in de maak is

Paramount+ bevestigt komst nieuwe Jackass-serie

Paramount+ bevestigt dat er een nieuwe ‘Jackass’-serie in de maak is

Paramount+ bevestigt dat er een nieuwe Jackass-serie in de maak is. De serie volgt na de laatste bioscoopfilm Jackass Forever.

Paramount+ bevestigt komst nieuwe Jackass-serie

In navolging van de laatste bioscoopfilm Jackass Forever, die erg populair bleek te zijn, keert de cast nu terug naar het kleine scherm. Verwacht de nieuwe Jackass-serie reboot bij streamingdienst Paramount+.

Variety blikt terug op Paramount’s Q1-inkomstenvergadering, waar CEO Bob Bakish werd gehoord: “Op basis van het succes van Jackass Forever werken we samen met de makers om de samenwerking voort te zetten middels een nieuwe serie, waardoor nog meer belachelijke capriolen rechtstreeks naar Paramount + worden gebracht.” De originele MTV Jackass-serie was een grote hit en is sindsdien gelanceerd in verschillende spin-offseries.

Jackass Forever was de vierde film in de franchise en stond in februari bovenaan de Amerikaanse kassa’s met beter dan verwachte cijfers. De film herenigde de originele castleden, waaronder Johnny Knoxville, Steve-O en Chris Pontius, met nieuwe gezichten en bekende gasten. In het verleden zinspeelde Knoxville al op de bereidheid om de teugels door te geven aan een volgende generatie grappenmakers. Extra beelden van Jackass Forever verschijnen overigens op 20 mei bij Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram