Off-White x Nike Air Force 1 Low “Green” sneaker lijkt op komst

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Green"

Off-White x Nike Air Force 1 Low “Green” sneaker lijkt op komst

Een Off-White x Nike Air Force 1 Low “Green” sneaker lijkt op komst, waarbij geruchten melden dat de schoenen deze zomer hun releasedatum krijgen.

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Green"

Eerder dit jaar doken er geruchten op dat we later dit jaar een release van de Off-White x Nike Air Force 1 Low “Green” zouden kunnen zien. Ontworpen door wijlen Virgil Abloh, wordt aangenomen dat de voornamelijk tonale look van de nieuwe AF1 deze zomer zijn releasedatum zou moeten krijgen.

De Off-White x Nike Air Force 1 Low “Green” heeft een bovenwerk van groen highlighterleer, geaccentueerd door middenvoet-swooshes van metallic folie. Extra details komen in de vorm van een onbewerkte constructie, zichtbare stiksels, “NIKE AIR” geborduurd aan de achterkant, herpositionering van tonglabels, “SHOELACES” gemarkeerde veters en een tag met ritssluiting. De schoen wordt verhoogd door een bijpassende AF1-zooleenheid met de tekst “AIR”.

Blijft bij ons op de hoogte voor meer informatie over de mogelijke release van de Off-White x Nike Air Force 1 Low “Green”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door zSneakerHeadz (@zsneakerheadz)

Fotocredits: Zsneakerheadz

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram