Fendi Casa stort zich op interieurdesign en opent eerste flagshipstore in Milaan

fendi casa opent flagship winkel milaan wonen interieur

Fendi Casa stort zich op interieurdesign en opent eerste flagshipstore in Milaan

Fendi Casa stort zich op interieurdesign en opent eerste flagshipstore in Milaan. Een belangrijke stap voor het merk in de wereld van wonen en ontwerp.

fendi casa opent flagship winkel milaan wonen interieur

Fendi Casa heeft officieel zijn eerste flagshipstore in Milaan onthuld, een belangrijk statement van het Italiaanse luxemodemerk rondom zijn intrede in de wereld van design en interieur.

Het project begon vorig jaar als een joint venture tussen het in Rome gevestigde luxehuis en Design Holding. Het uitgestrekte vlaggenschip dat wordt geopend in het monumentale gebouw van Milaan op Piazza della Scala, laat de wereld weten dat Fendi klaar is om zijn “iconische Fendi-codes en DNA” te overbruggen met zijn ontwerponderneming.

Fendi koos specifiek Milaan als hun eerste vlaggenschiplocatie vanwege de internationale reputatie van de stad als een kruispunt voor high fashion en design. CEO van Fendi, Serge Brunschiwg, lijkt al vooruit te denken en denkt aan uitbreidingsplannen voor het jaar: “Het interieurontwerpproject combineert de iconische Fendi-codes en DNA in een elegante monumentale ruimte. We zijn enthousiast over de geweldige synergieën die zijn gecreëerd met Design Holding en deze eerste maanden van 2022 kijken we uit naar onze toekomstige openingen in Miami en Shanghai in de nabije toekomst.”

Met de belangrijke mijlpaal duidelijk gemarkeerd door de opening van het vlaggenschip, onthulde Alberto Da Passano, CEO van FF Design, dat er momenteel een plan is om in de komende drie jaar nog eens 40 Fendi Casa-winkels te openen. Het merk kijkt naar luxe locaties in New York en Dubai als eerste prioriteitswinkels. Het vlaggenschip is intern door het team ontworpen en presenteert de Fendi-visie van woon-, eet-, slaap- en buitenruimtes over twee verdiepingen. Fendi’s artistiek directeuren Kim Jones, Silvia Venturini Fendi en Delfina Delettrez Fendi en hun samenwerking met Peter Mabeo zijn te zien in de winkel.

fendi casa opent flagship winkel milaan wonen interieur

Post a Comment

#Volg ons op Instagram