Awakenings trapt festivalseizoen in stijl af met meerdere feestjes en festival tijdens Paasweekend

Awakenings Easter FESTIVAL 2022

Awakenings trapt festivalseizoen in stijl af met meerdere feestjes en festival tijdens Paasweekend

Awakenings 2022 grootser dan ooit met een tweede festival op een nieuwe locatie, met een extra dag én een camping. Kom jij naar Awakenings Easter dit weekend?

Awakenings Easter FESTIVAL 2022

Het festivalseizoen staat nu dan nu toch echt voor de deur. Awakenings viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en organiseert om dit te vieren voor het eerst een festival tijdens Pasen op haar vertrouwde terrein in recreatiegebied Spaarnwoude. Ben jij er komende zaterdag en zondag bij?

Met 7 area’s komt het hele techno spectrum aan bod met headliners zoals Reinier Zonneveld, KINK, Loco Dice, Chris Stussy, Joseph Capriati, Joris Voorn, Adam Beyer en Tale of Us op de zaterdag en Amelie Lens, Jeff Mills, Ellen Allien, Ben Klock & Mind Against op de zondag. Zie de hele line up hier voor de zaterdag en de zondag.

Daarnaast staan er traditiegetrouw ook 4 shows in de nacht in de Gashouder in Amsterdam op het programma met oa Richie Hawtin op de donderdag, Reinier Zonneveld op de vrijdag, Kölsch op de zaterdag en Ben Klock op de zondag. Volledige line ups hier: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Deze Easter marathon sessie is slechts het startschot van het jubileumjaar, want in de zomer komt Awakenings groter dan ooit terug met een 3-daags festival op een nieuwe locatie – mét camping.

Awakenings trakteert op twee festivals in jubileumjaar

Naast dit paasweekend met het Awakenings Easter 2022 festival en de nachtelijke feestjes bij Gashouder, heeft Awakenings natuurlijk nog meer in petto deze zomer. Op 29, 30 en 31 juli 2022 strijkt Awakenings neer met een nieuw festival – Awakenings Summer Festival – in Hilvarenbeek. Naast een extra festivaldag, biedt deze nieuwe locatie ook de mogelijkheid voor een camping, iets dat in 25 jaar Awakenings nog niet eerder voorkwam. Hiermee is Awakenings het eerste technofestival in Nederland dat een volledige weekender aanbiedt.

Awakenings Easter FESTIVAL 2022

Bezoekers halen op het nieuwe Awakenings Summer Festival hun hart op bij maar liefst negen stages, die zowel overdekt als in de buitenlucht zijn. Ook wordt er breder binnen het genre geprogrammeerd; wat betekent dat er meer ruimte is voor jong talent en sub genres. Naast het hoofdprogramma worden bezoekers van het festival die blijven overnachten op de camping verblijd met een randprogramma dat bomvol verrassingen zit en wordt het naastgelegen meer op een unieke manier betrokken bij de indeling van het festivalterrein.

Liefhebbers van techno en Awakenings kunnen ervoor kiezen om een heel weekend langs te komen en een weekendticket voor drie dagen te kopen of om een ticket voor de zaterdag en/of zondag aan te schaffen. Naast het meenemen van een eigen tentje kunnen bezoekers er ook voor kiezen om een tent te huren die al opgezet is of een luxe bungalow te betrekken.

Awakenings Easter FESTIVAL 2022

Post a Comment

#Volg ons op Instagram