Met jouw shortlease op vakantie? Hier moet je op letten

Met jouw shortlease op vakantie tips

Met jouw shortlease op vakantie? Hier moet je op letten

Met jouw shortlease op vakantie? Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten voordat je kilometers gaat rijden met jouw auto.

Met jouw shortlease op vakantie tips

Wil jij deze zomer met een private short leaseauto op vakantie gaan? Dan kan het een slimme optie zijn om eens te kijken naar de mogelijkheden voor een particuliere shortlease. Dit biedt uitkomst wanneer je voor een korte tijd een auto nodig hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar weken naar Duitsland met de kinderen?

In dit artikel leggen we uit waar je allemaal op moet letten als je met een private short leaseauto op vakantie gaat.

Ultieme vrijheid

Voor particulieren is shortlease prive de perfecte combinatie van flexibel huren met de voordelen van full-operational leasen. Dit betekent dat alle kosten die gemaakt worden, genoemd worden in het leasecontract. Als klant betaal je immers alleen voor het gebruik van de auto. Dit geeft jou de vrijheid om te doen wat je moet doen, zolang het nodig is!

Flexibel huren

Daarnaast is het mogelijk om de shortlease auto te pakken wanneer jij maar wilt. Alleen of met gezelschap, en in binnen- en buitenland, maar er ook zelf voor kunnen kiezen wanneer jij het contract beëindigt. Je wordt voorzien van een passende auto met simpele voorwaarden en daarnaast is het contract dagelijks opzegbaar. Dat zijn alle voordelen van shortlease voor particulieren!

Private leaseauto

Van de Ford Focus tot de sportieve Peugeot 108, en van Mini One tot Toyota Corolla TS hybride: er zijn tal van opties mogelijk. Zo is een automaat als de Toyota Corolla 1.8 Hybrid uitgerust met een snelheidsbegrenzer, een Lane Departure Alert (LDA) en een parkeerhulpcamera met breedbeeld functie. Heb je schade? Private lease biedt duidelijkheid, want je hebt niet te maken met onverwachte reparatiekosten. Daardoor kent private lease dus behoorlijk wat voordelen.

Elektrisch rijden

Natuurlijk kun je overwegen om een elektrische auto te leasen. Zo ga je zowel duurzaam als geruisloos de weg op! Wat dacht je bijvoorbeeld van een supersnelle Tesla met verwarmde voorstoelen of een Fiat 500e, voorzien van lichtmetalen velgen en een panoramisch dak? Doordat deze volledig elektrische auto’s geen CO2-uitstoot produceren, is elektrisch rijden heel milieuvriendelijk. Inmiddels kun je bij alle vooraanstaande merken kiezen uit een assortiment elektrische modellen met een aanzienlijke actieradius. Dit is de afstand die de elektrische auto rijdt op één acculading, zonder tussentijds bij te laden.

Professioneel advies shortlease

Of je nu een vijfpersoonsauto met een achteruitrijcamera wilt of een stoere wagen met automatische verlichting: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je een advies wilt krijgen over shortlease, dan kun je de hulp inschakelen van de deskundige lease-experts. Zij kun je een passend shortlease-advies geven, om zo de juiste leaseauto uit te kunnen kiezen.

Naar welke vakantiebestemming brengt jouw leaseauto jullie straks naartoe?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram