adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cinder Reflective” restock

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Cinder Reflective" restock

adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cinder Reflective” restock

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cinder Reflective” restock is op komst. De tonale YEEZY sneakers moeten dit jaar opnieuw te koop zijn.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Cinder Reflective" restock

Kanye West’s adidas YEEZY beschikt inmiddels over een royaal archief. Vanuit dit aanbod zijn de laatste tijd meerdere re-releases aangekondigd, en het ziet ernaar uit dat er nu ook een adidas YEEZY BOOST 350 V2e ‘Cinder Reflective’ restock op komst is. De sneaker debuteerde oorspronkelijk in april 2020.

De eenkleurige sneaker is voorzien van het bekende Primeknit-bovenwerk, gemarkeerd met reflecterende strepen. Bijpassende inlegzooltjes, geweven veters en treklipjes aan de achterkant geven de schoen contrast, waarbij het design is afgerond met ingekapselde BOOST-middenzolen over de volledige lengte in combinatie met buitenzolen van gomrubber.

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cinder Reflective” restock wordt naar verluidt binnenkort officieel aangekondigd. Het prijskaarte zal zoals gebruikelijk € 230 vermelden. Ook een adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Hyperspace” restock lijkt onderweg te zijn.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram